Cadeaus voor voor haar, hem en kids

  • moma-heart
    Refectocil Lash & Brow Bar
    29%
    (€ 144,21   incl. btw)
    Levertijd 2 - 6 dagen
  • moma-heart
    Max Pro Mohi Bristle & Nylon Spa Borstel Platinum Edition
    10%
    (€ 53,97   incl. btw)
    Levertijd 2 - 6 dagen
  • moma-heart
    Reuzel Renew & Hydrate
    5%
    (€ 19,93   incl. btw)
    Levertijd 2 - 6 dagen

Wat zijn de beste cadeaus om te geven?

Op zoek naar een cadeautje? Bij Haibu vind je een ruime keuze aan superleuke giftsets! Jarig, geslaagd, Kerstcadeau of gewoon zomaar, met één van onze giftsets heb je altijd een geschikt cadeau in handen. Geschikt voor mannen, vrouwen én kinderen. Deze giftsets zijn uiteraard ook prima geschikt om jezelf eens te verwennen!

Wat geef je cadeau aan een vrouw?

Ga voor feestelijk haar met de Invisibobble Sparks Flying Trio Set. Deze giftset bevat alle benodigdheden voor het creëren van de perfecte party look!

Met de Oolaboo Skin Superb Bronzer Starter Set geef je ieder huidtype en elke huidskleur een prachtige zomerse tint. De bronzer bevat allerlei heerlijke natuurlijke ingrediënten waaronder aloë vera, groene thee extract, vitamine E en A en Co-enzym Q10.

Ontdek alle cadeaus voor vrouwen op Haibu!

Op zoek naar een cadeau voor een man?

De Redken For Men NYC Barber Essentials For Short Hair bevat de Go Clean Shampoo en de Rough Clay 20. Zo heb je direct alles in huis voor de perfecte verzorging en styling van het korte haar! Is het een cadeau voor een man met lang haar? Geen probleem! De set is ook verkrijgbaar voor de man met wat langere lokken!

Of geef een luxe scheerschuim cadeau in een prachtig handgemaakte houten kom. De Taylor of Old Bond Street Wooden Bowl + Sandalwood Soap reinigt de huid tijdens het scheren en geeft het een intensieve verzorging. De zeep ontwikkelt zich tot een rijk schuim waardoor het scheren gemakkelijk en comfortabel wordt!

Bekijk snel welke cadeaus voor mannen er nog meer te vinden zijn op Haibu!

Heeft Haibu ook cadeaus voor kinderen?

Ja zeker, ook aan de kleintjes is gedacht! Met de leuke speelsets van PlanToys heb jij het perfecte cadeau voor alle professionals in spé! De Plan Toys Sets zijn allemaal gemaakt van duurzaam hout en geverfd met verf op waterbasis. Hierdoor is het speelgoed ontzettend veilig wanneer kinderen het speelgoed in de mond stoppen.

Of kies voor de Tangel Teezer Original Mini Children Pink Unicorn. Met zo’n mooie anti-klit borstel wil ieder kind zijn of haar haar wel doorkammen!

Ook voor kinderen vind je een ruim aanbod aan cadeaus op Haibu!