Facebook Pixel

L'Oréal Hair Touch Up Uitgroei Concealer light brown 75ml

9 review(s)
€ 8,95 € 10,83 € 6,26 € 7,57
+ -
Vanaf 2 stuks € 6,14 Vanaf 3 stuks € 6,08 Vanaf 5 stuks € 5,95 Vanaf 10 stuks € 5,83 Vanaf 15 stuks € 5,64
  • +5 artikelen voorradig
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 300.000+ producten op voorraad
Productomschrijving

L'Oréal Hair Touch Up Uitgroei Concealer Light Brown 75ml

L'Oréal Hair Touch Up Uitgroei Concealer Light Brown is een geweldige professioneel product van L'Oréal  dat speciaal is ontwikkeld om uitgroei van het haar bij te werken! Krijg jij last van uitgroei? Maar vind je het nog te vroeg om naar de kapper te gaan? Dan is dit product de ideale oplossing! De L'Oreal Hair Touch Up Concealer is een handige spray waarbij je de uitgroei gemakkelijk kan bijwerken en jij weer een tijdje vooruit kan met je kapsel!

 

Iedereen die het haar wel eens kleurt ken het wel: die vervelende uitgroei! Je hebt nog geen last van kleurvervaging, en de onderste delen van je haar zijn nog mooi van kleur. Helaas laat alleen de bovenkant van het haar bijvoorbeeld in de scheiding of langs de haarlijn een uitgroei zien. Wat doe je dan? Wij bieden jou de oplossing met de L'Oreal Hair Touch Up Concealer! Je kunt de spray gemakkelijk spuiten op de plek waar de uitgroei zich bevindt. Spray een passende hoeveelheid en camoufleer zo jouw uitgroei. De concealer is meteen zichtbaar en is waterproof tegen regen en vocht. De L'Oréal Hair Touch Up is met één wasbeurt uit te wassen. Je zult zien en ervaren dat de concealer een fijne tijdelijke en snelle dekking biedt! De L'Oréal Hair Touch Up Concealers zijn beschikbaar in verschillende kleuren:

Let op: dit product is geschikt voor professioneel gebruik.

Gebruiksaanwijzing

Wanneer je gebruikt maakt van de spray dient je haar droog te zijn. Schud de spuitbus even goed heen en weer voordat je begint. Hou de bus op circa 15 cm afstand van je haar en spuit dan op de plekken van de uitgroei. Bekijk hier de L'Oréal video met instructie:  Wil jij ook af van je uitgroei en gebruik maken van de gemakkelijke L'Oréal Hair Touch Up Uitgroei Concealer Light Brown?

Producteigenschappen
9 beoordelingen

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina