Facebook Pixel
Specialist

Kadus Professional Specialist

Filters
×
Prijs
8 23
8 23

2 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  32% korting
  Kadus Professional Stain Remover 150ml
  Kadus Professional Stain Remover 150ml
  € 13,22 € 16,00 € 8,93 € 10,81 Vanaf € 9,72
  € 10,81 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  33% korting
  Kadus Professional Intensive Cleanser Shampoo 1000ml
  € 27,00 Morgen in huis

2 product(en)

Kadus Professional Specialist

Verzorg het haar op de beste manier met de Kadus Professional verzorgingsproducten. Voor elk haartype heeft Kadus een apart verzorgingslijn samengesteld om het haar op de beste manier te verzorgen. De Specialist lijn bestaat uit producten die je ondersteunen om de beste in-salon services uit te voeren.

Producten

Kadus Professional Specialist bestaat uit de Intensive Cleanser Shampoo en de Stain Remover. De shampoo is bedoeld als voorbereiding op verdere behandeling zoals bijvoorbeeld kleuring, permanent en verzorgingsbehandeling. De Intensive Cleanser reinigt het haar zodanig dat opgestapelde lagen wax of chemische restanten op een goede manier verwijdert worden. De Stain Remover verwijdert eenvoudig verfvlekken van de huid.

Kadus Professional

Kadus Professional is er al meer dan een halve eeuw voor kleine zelfstandige salons en stylisten. Dit merk weet hoe moeilijk het is om onafhankelijk te worden en een eigen bedrijf te beheren. Kadus Professional gelooft dat je zelf het beste je eigen bedrijf runt en creativiteit uit simpelheid is ontstaan. De naam Kadus betekent: Kegel's Automatischer Desinfektor Und Spüler. Kadus Professional biedt een breed assortiment verzorging-, styling- en kleurproducten en kenmerkt zich door de goede prijs/kwaliteit verhouding.

Kadus is een merk van Wella en is al jaren niet meer weg te denken uit de beauty industrie. Alles wat je nodig hebt voor je haar heeft Kadus professional voor je in huis. Verzorging voor de prachtig gekleurde lokken, de beste haarverf en unieke stylingsproducten. Met Kadus professional kan je de plank niet misslaan. Shop de verschillende verzorgingsproducten van Kadus Professional op Haibu.

 

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina