Healing Nourish

Lanza Healing Nourish Oil

Filters
×
Prijs
23 34
23 34

3 product(en)

3 product(en)

L’ANZA Healing Nourish

De L’ANZA Healing Nourish lijn stimuleert een gezonde haargroei door een eenvoudig 3-stappen systeem voor voller ogend haar. Dit complex is ontzettend effectief en houdt het haar langer in de groeifase.

De complex in deze lijn richt zich op de 7 belangrijkste gebieden die zorgen voor het verlengen van de groeifase. Natuurlijke botanicals werken synergisch om de groei van dikker, sterker haar te bevorderen, terwijl ook nog eens de structuur van het haar wordt verbeterd.

L’ANZA

L'ANZA is sinds 1985 een merk dat professionele haarproducten ontwikkeld. Al jarenlang houden zij rekening met individuele behoeften van het haar. Hierdoor worden de beste resultaten bereikt. Daarnaast bevatten de producten een helende technologie (Keratin Bond System 2). Het haar wordt hierdoor van binnenuit hersteld en vernieuwd. Dit is nodig omdat ieders haar constant wordt beschadigd door invloeden van buitenaf. Bijvoorbeeld door chemische behandelingen en een föhn maar ook door UV-straling. Verzorg je haar daarom goed met L'ANZA hair care. Op Haibu bieden wij je het volledige assortiment aan.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina