Man haarverzorging

Lisap Mannen

Filters
×
Prijs
9 10
9 10

2 product(en)

2 product(en)

Lisap Man

Lisap Man Purifying Anti-Dandruff Shampoo is een mild reinigende antiroosshampoo voor heren. Deze shampoo reinigt het haar op een milde wijze zodat de hoofdhuid niet verder geïrriteerd raakt. Daarnaast gaat deze hydraterende shampoo het schilferen geweldig tegen.

De zachte Lisap Man Densifying Shampoo For Normal Hair is een absolute aanwinst voor elke man! Dankzij de toegevoegde ginsengextracten en sojaproteïne wordt de hoofdhuid optimaal gereinigd en verfrist. Gereinigd van overtollige productresten en talgproductie voelt het haar heerlijk fris en verzorgd aan. Ook zorgt de haarverzorging voor een sublieme glans en een anti-ageing effect.

Lisap Milano

Lisap Milano stelt hoge eisen. Het is dan ook één van de weinige bedrijven binnen de haarverzorging dat UNI EN ISO 9001:2008 gecertificeerd is. Door deze hoge eisen, garandeert Lisap Milano volle tevredenheid aan de klanten. Bij Lisap Milano haarkleuring kan je dan ook niks anders verwachten dan een perfect resultaat!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina