Majiblond Ultra

L'Oréal Majiblond Ultra

Filters
×
Prijs
7 8
7 8

2 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  33% korting
  L'Oréal Majiblond Ultra 901 S Super licht natuurlijk asblond 50ml
  € 8,95 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  33% korting
  L'Oréal Majiblond Ultra 900 S Super lichtblond 50ml
  € 8,95 Morgen in huis

2 product(en)

L’Oréal Majiblond

De producten van L’Oréal Majiblond kun je online kopen. Zoek je naar de Ultra 900 S Super lichtblond of de Ultra 901 S Super licht natuurlijk asblond? Die koop je online, voor de scherpe prijzen die wij berekenen. Dat betekent een lage prijs, voor de beste kwaliteit.

Je kunt online de producten van L’Oréal Majiblond kopen, net als de rest van ons brede assortiment. Zoek je bijvoorbeeld naar Ontkleuring van L'Oréal? Ook die bestel je online, zodat je daar de deur niet voor uit hoeft. In plaats daarvan is het voldoende om online aan te geven wat je nodig hebt.

Wil je online de producten van L’Oréal Majiblond kopen? Doe dat dan voor vandaag, want dan kun je de producten vaak de volgende werkdag al verwachten. En wij nemen de verzendkosten voor onze rekening, als jij voor minimaal €30, exclusief btw bestelt. Op die manier kun je heel goedkoop inkopen voor de salon.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina