Facebook Pixel
Pro Fiber

L'Oréal Pro Fiber

Filters
×
Prijs
39 40
39 40

2 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  L'Oréal Pro Fiber Rectify Concentrate 10x15ml
  L'Oréal Pro Fiber Rectify Concentrate 10x15ml
  € 41,31 € 49,99 € 39,24 € 47,48
  € 47,48 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  L'Oréal Pro Fiber Recreate Concentrate 10x15ml
  L'Oréal Pro Fiber Recreate Concentrate 10x15ml
  € 41,31 € 49,99 € 39,24 € 47,48
  € 47,48 Levertijd 2 - 6 dagen

2 product(en)

L’Oréal Pro Fiber

L’Oréal Pro Fiber bestaat uit een Recreate Concentrate en een Rectify Concentrate.
De L'Oréal Pro Fiber Recreate Concentrate is een serum speciaal voor haar dat is uitgedund door beschadiging. Het concentraat hersteld het haar intensief en zorgt ervoor dat de gespleten haarpunten direct glad aanvoelen. De beschadigde delen in het haar worden extra gevoed. Het serum is speciaal ontwikkeld voor professionals.
De L'Oréal Pro Fiber Rectify Concentrate is een serum speciaal voor gekleurd en beschadig haar. Het concentraat hersteld het haar intensief en zorgt ervoor dat de gespleten haarpunten direct glad aanvoelen. De beschadigde delen in het haar worden extra gevoed. Het serum is speciaal ontwikkeld voor professionals. De L'Oréal Pro Fiber Rectify Concentrate moet worden aanbracht volgens de laagjestechniek.

Loreal haarverzorging

Een goede verzorging van het haar is erg belangrijk. Om mooi, verzorgd haar te krijgen, zijn professionele verzorgingsproducten een echte must! Loreal heeft een aantal lijnen ontwikkeld die het haar ultiem verzorgen. Zo bevatten deze lijn producten als een shampoo, haarmasker, olie, serum en meer. Je vindt het uitgebreide assortiment van Loreal verzorgingsproducten natuurlijk bij ons, Haibu.

L'Oréal Professionnel - Geliefd en exclusief:

L'Oréal Professionnel is één van de meest geliefde en exclusieve kappersmerken op Haibu. Dit topmerk levert exclusieve haar cosmetische producten aan zowel kappers, thuiskappers en consumenten over de hele wereld.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina