Gezicht

MAC Cosmetics Gezicht

Filters
×
Prijs
18 29
18 29

18 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  6% korting
  MAC Cosmetics Pro Longwear Concealer NW25 9ml
  € 22,95 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  MAC Cosmetics Fix Powder Plus Foundation NC43 15gr
  € 34,99 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  6% korting
  MAC Cosmetics Pro Longwear Concealer NC15 9ml
  € 22,95 Morgen in huis
 4. Voeg toe aan verlanglijst
  6% korting
  MAC Cosmetics Pro Longwear Concealer NW15 9ml
  € 22,95 Morgen in huis
 5. Voeg toe aan verlanglijst
  6% korting
  MAC Cosmetics Pro Longwear Concealer NW30 9ml
  € 22,95 Morgen in huis

18 product(en)

MAC Gezicht

Het gezicht is hét belangrijkste onderdeel wat betreft make-up, want hier breng je alles op aan. De basis begint bij je gezicht en van daaruit werk je met verschillende producten. De foundations en concealers van MAC Cosmetics zijn perfect voor in iedere make-up collectie!

Foundation

Haibu heeft een groot assortiment aan foundations van MAC Cosmetics, namelijk de MAC Cosmetics Studio Fix Fluid Foundation SPF15 en de MAC Cosmetics Fix Powder Plus Foundation.

De MAC Cosmetics Studio Fix Fluid Foundation SPF15 is een lichte, vloeibare foundation. Deze foundation heeft een natuurlijke, matte finish en houdt tot wel 24 uur.

De MAC Cosmetics Fix Powder Plus Foundation is een poeder en foundation in één. Deze poederfoundation heeft een natuurlijke, ultramatte finish en houdt tot wel 12 uur.

Concealer

De MAC Cosmetics Pro Longwear Concealer is een lichte, vloeibare concealer. Deze concealer heeft een fijne, matte finish en houdt tot wel 24 uur lang. Na gebruik van deze concealer krijgt de huid een gladde uitstraling en worden onzuiverheden, donkere vlekken, huidverkleuringen en kringen onder de ogen gecamoufleerd. Dit is dan ook een onmisbare concealer die alle oneffenheden laat verdwijnen!

MAC Cosmetics

MAC Cosmetics is een merk dat bestaat uit professionele make-up die in diversiteit en individualiteit gelooft. De make-up van MAC Cosmetics is te gebruiken voor alle leeftijden, rassen en genders. Mac Cosmetics is een geliefd merk die miljoenen fans over de hele wereld heeft en nu kan ook Haibu hieraan meedoen!