Nekeze

Nekeze

Filters
×
Prijs
21 22
21 22

2 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Nekeze Nekbeschermer Zwart
  € 25,49 Levertijd 2 - 6 dagen
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Nekeze Nekbeschermer Zilver
  Nekeze Nekbeschermer Zilver
  € 21,07 € 25,49
  € 25,49 Levertijd 2 - 6 dagen

2 product(en)

Nekbeschermers van Nekeze


Op Haibu koop je online de nekbeschermers van Nekeze. Als je een nekbeschermer van Nekeze gebruikt heeft dit vele voordelen. Allereerst biedt het veel comfort voor de klant tijdens het haren wassen of uitwassen van verf. De rand van een wasbak is namelijk erg hard. Daarnaast passen nekbeschermers van Nekeze op iedere spoelbak en sluiten ze goed aan. Dit voorkomt nattigheid en druppels in de nek van de klant. De nekbeschermers zijn gemakkelijk te wassen in de wasmachine op veertig graden. Ze zijn dus nog hygiënisch ook.

Wasbenodigdheden


We kunnen ons voorstellen dat je nog meer gereedschap nodig hebt tijdens het wassen. Deze vind je allemaal in de categorie wasbenodigdheden. Hier vind je echt alles wat je nodig hebt, van handdoeken tot mobiele wasbakken!

Nekbeschermers kopen


Wil jij je klanten ook extra laten genieten tijdens een kappersbehandeling? Koop dan online de nekbeschermers van Nekeze op Haibu. Je koopt het product hier veilig en voor de beste prijs. Wanneer je voor 23:59 uur een bestelling plaatst heb je deze de volgende dag al in huis! 

Inspiratie opdoen


Ben jij op zoek naar inspiratie op het gebied van haar en beauty? Bezoek dan eens ons Haibu Blog. Onze bloggers houden je hier op de hoogte van allerlei leuke trends, nieuwe producten en nog veel meer.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina