Fingerbrush

Olivia Garden Fingerbrush

Filters
×
Prijs
16 18
16 18

2 product(en)

2 product(en)

Olivia Garden Fingerbrush

Het droogföhnen van het haar kan een tijdrovend klusje zijn. Een goede föhnborstel is dan ook echt een must-have! De Olivia Garden Fingerbrush is een unieke borstel die een simpele föhnbeurt omtovert naar een uitgebreide hoofdmassage!

De Olivia Garden Fingerbrush borstel heeft een combinatie van antistatisch en geïoniseerd nylon- en 100% everzwijnhaar. Hierdoor strijkt de borstel je haar glad tijdens het borstelen en krijgt het haar volume en een prachtige glans. Daarnaast wordt elke haar apart gesloten, waardoor het haar de hydratatie behoudt en niet zal uitdrogen.

Door het unieke design in de vorm van een hand, voelt elke beweging door het haar als een hoofdmassage. De grote openingen in de borstel zorgen ervoor dat de luchtstroom geoptimaliseerd wordt. Daarnaast heeft de Olivia Garden Fingerbrush een ergonomisch handvat en is de borstel erg licht, waardoor deze lekker in de hand ligt en fijn in gebruik is.

Het gebruik van een geïoniseerde borstel biedt extra bescherming aan het haar tegen hitte en uitdroging. Deze borstel is dus een echte aanrader wanneer je vaak het haar in model brengt met een föhn of krultang!

Haibu heeft een ruim assortiment Olivia Garden borstel en kammen. Er zit er vast één bij voor jou!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina