Healthy Hair

Olivia Garden Healthy Hair

Filters
×
Prijs
10 13
10 13

2 product(en)

  1. Voeg toe aan verlanglijst
    Olivia Garden Healthy Hair Ionic Paddle Pro Gestreept Large
    € 14,96 Levertijd 2 - 6 dagen

2 product(en)

Olivia Garden Healthy Hair

De Olivia Garden Healthy Hair borstels zijn milieuvriendelijke borstels met een ergonomisch handvat. De borstels zijn namelijk gemaakt van de ecologische bron bamboe. Het hout helpt om de wereldwijde ontbossing tegen te gaan en het klimaat te beschermen.

De elektrische lading van het haar, dat ontstaat bij het gebruik van een borstel, is al een eeuwenlang probleem. De Healthy Hair Borstel van Olivia Garden helpt jou om statisch haar tegen te gaan. De Antistatische en geïoniseerde nylon haren van de borstel zorgen ervoor dat het haar niet elektrisch geladen zal worden tijdens het borstelen. Het resultaat zal glad en glanzend haar zijn.

De borstel beschikt over een ioniserend zacht kussen, de ionen technologie vermindert de statische elektriciteit en zal de cuticula van het haar sluiten.  Door het geïoniseerde kussen zal het haar niet uitdrogen.

Haibu heeft een ruim assortiment Olivia Garden borstel en kammen. Er zit er vast één bij voor jou!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina