Mighty Rice

Oolaboo Mighty Rice

4 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Oolaboo Mighty Rice Prompt Volumizing Powder 10gr
  € 31,94

4 product(en)

Oolaboo Mighty Rice

Oolaboo is een vegan merk, waarbij de producten bestaan uit doordachte combinaties van topkwaliteit grondstoffen. De producten zijn ontwikkeld met de meest recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van haar- en huidverzorging. De productie van de Oolaboo producten gaan volgens de strengste kwaliteitseisen onder het toezicht van apothekers. Alle producten van Oolaboo zijn 100% vrij van parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten. Alle potten en flacons van Oolaboo zijn gemaakt van verantwoordelijk kunststof (PP en PTEG) of glas. PP en PTEG zijn verantwoord, omdat dit milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar is.

De Oolaboo Mighty Rice collectie bevat heerlijke ingrediënten zoals rijst- en tarweproteïnen, poly-suikers, vitamine B, katoen en zijde. Door deze ingrediënten zal het dunne-, futloze- en dunne haar meer volume en textuur krijgen.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina