Facebook Pixel
Removers

O.P.I. Removers

Filters
×
Prijs
8 104
8 104
Producttype

3 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Nieuw
  OPI Expert Touch Remover Wraps 250st
  OPI Expert Touch Remover Wraps 250st
  € 36,16 € 43,75 € 34,35 € 41,56
  € 41,56 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Nieuw
  OPI Expert Touch Nail Wipes 475st
  OPI Expert Touch Nail Wipes 475st
  € 9,06 € 10,96 € 8,61 € 10,42
  € 10,42 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  Nieuw
  OPI Chrome Effects Intro Kit
  OPI Chrome Effects Intro Kit
  € 109,13 € 132,05 € 103,67 € 125,44
  € 125,44 Morgen in huis

3 product(en)

O.P.I. Removers

De nagellakken van O.P.I. zijn natuurlijk fantastisch, dus wil je ook wel eens van kleur veranderen. Om dit zo goed mogelijk te doen, heeft dit merk een aantal removers tot haar beschikking.

OPI Expert Touch Lacquer Remover

OPI Expert Touch Lacquer Remover is een effectieve nagellakremover die de nagel op een grondige, maar zachte wijze reinigt.
Donkere kleuren nagellak, glitterlak en de OPI Liquid Sands lakken zijn vaak lastiger te verwijderen dan andere kleuren lak. Niet met de Lacquer Remover van OPI Expert Touch! Deze nagellakremover is speciaal ontwikkeld om dit soort producten op een zachte, maar ultrasnelle wijze van de nagel te verwijderen. De remover kan gebruikt worden op zowel natuurlijke als kunstnagels.
Reguliere nagellak verwijderaars bevatten vaak agressieve ingrediënten die een uitdrogend effect op de nagels hebben. De OPI Expert Touch Lacquer Remover is zeer zacht voor de nagel en heeft een verzorgende formule. De frisse Citrus geur maakt het product prettig in gebruik.

OPI Expert Touch Removal Wraps

Met de OPI Expert Touch Removal Wraps verwijder je in een handomdraai gellak, acryl, glitternagellak, nail art of kleuren met veel pigment.
OPI Expert Touch Removal Wraps zijn unieke verwijderingsfolies. De folies zijn ontzettend gebruiksvriendelijk zodat je op een snelle en efficiënte manier product van de nagel kunt verwijderen, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.
Gebruik deze verwijderingsfolies in combinatie met de Expert Touch Lacquer Remover van OPI voor het beste resultaat.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina