Facebook Pixel
Trimmer

Red Deer Trimmer

Filters
×
Prijs
114 133
114 133

2 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Red Deer Gentlemen Trimmer
  Red Deer Gentlemen Trimmer
  € 139,95 € 169,34 € 132,94 € 160,86
  € 160,86 Levertijd 2 - 6 dagen
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Red Deer Barber T-Trimmer
  Red Deer Barber T-Trimmer
  € 120,00 € 145,20 € 114,00 € 137,94
  € 137,94 Levertijd 2 - 6 dagen

2 product(en)

Red Deer Trimmers

Ontdek de professionele trimmers van Red Deer en ga voor de meest nauwkeurige detaillering en de scherpste contouren.

Ontwikkeld in samen werking met de beste professionals

De professionele trimmers van Red Deer zijn ontwikkeld in samenwerking met de beste kappers van over de hele wereld. Hierbij is er rekening gehouden met alle unieke wensen van de kapper, waardoor de tools uniek eigenschappen hebben die geen enkel andere trimmer heeft. De trimmers van Red Deer zijn niet te vergelijken met welke andere professionele tool dan ook.

Red Deer’s nummer 1 trimmer

De Red Deer Barber T-Trimmer is de ultieme trimmer voor iedere kapper of barbier. Ga jij voor hoge precisie? Dan is dit de trimmer die je zoekt.

Perfect voor professioneel gebruik

Deze trimmer is perfect voor langdurig professioneel gebruik. Het apparaat is namelijk stil en heeft nauwelijks waarneembare trillingen. Dit zorgt voor de perfecte handligging en geeft meer comfort voor de gewrichten en spieren.

Kies voor snoer of snoerloos

De Trimmer is zowel met als zonder snoer te gebruiken. Het apparaat heeft een snel laad-functie waardoor het binnen no time is opgeladen. Daarna is de T-Trimmer 80 minuten te gebruiken. Wil je niet wachten en de gehele dag door constant verzekerd zijn van een werkende trimmer? Gebruik de Barber T-Trimmer dan in kabelmodus.

Zelfs geschikt voor gebruik op moeilijke huidzones

Met de Red Deer Barber T-Trimmer werk je zelfs op moeilijke huidzones zonder problemen. Plaatsen rond de oren of de baard zijn gemakkelijk te bereiken!

De perfecte balans tussen scherpte en veiligheid

Het 36mm brede T-Blade veiligheidsmes gemaakt van roestvrij staal, heeft de perfecte balans tussen scherpte en snijveiligheid. Met een snijlengte van 0.3mm creëer je zonder moeite de meest nauwkeurige detaillering en scherpe contouren.

Voor de gentleman

Bekijk de krachtige en uiterst professionele trimmers van Red Deer nu op Haibu. De designs zijn klassiek en mannelijk en ideaal voor het creëren van de perfecte look voor zowel het haar als de baard. Een onmogelijke combinatie van kracht en gratie en ontzettend duurzaam! Creëer de meest precieze looks met deze tools!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina