Glow Dry

Redken Glow Dry

Filters
×
Prijs
16 17
16 17

1 product

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  32% korting
  Redken Glow Dry Gloss Scrub 150ml
  Redken Glow Dry Gloss Scrub 150ml
  € 24,46 € 29,60 € 16,73 € 20,24
  € 20,24 Morgen in huis

1 product

Redken Verzorging Redken Glow


Alle producten van Redken Verzorging Redken Glow: online verkrijgbaar. De meest gemakkelijke en bovendien goedkope keuze, dankzij de aantrekkelijke kortingen. Ook buiten de tijdelijke aanbiedingen en acties om, zodat je daarvoor nooit meer teveel betaalt.

Dat geldt voor alle producten van Redken Verzorging Redken Glow die je wilt kopen, net als alles op het gebied van High Rise. We zorgen voor een uitgebreide collectie, zodat je alles bij jou in de salon tot je beschikking hebt. Zonder daarvoor teveel te betalen.

En de verzendkosten? Vanaf €30, exclusief btw, profiteer je standaard van gratis verzending. Voor alle producten van Redken Verzorging Redken Glow, net als voor de rest van ons uitgebreide assortiment met kappersproducten. Om die voordelig in te kopen, zodat je daar goedkoop gebruik van kunt maken bij jou in de salon.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina