40cm extensions

Seiseta Classic Extensions 25X40Cm

Filters
×
Prijs
14 15
14 15

18 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Seiseta natural straight #6 40cm
  € 18,09
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Seiseta natural straight #17 40cm
  € 18,09
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  Seiseta natural straight #32 40cm
  € 18,09
 4. Voeg toe aan verlanglijst
  Seiseta natural straight #DB2 40cm
  € 18,09
 5. Voeg toe aan verlanglijst
  Seiseta natural straight #12/DB2 40cm
  € 18,09

18 product(en)

Seiseta Extensions

Seiseta extensions zijn 100% natuurlijk en van Remy kwaliteit. Het professionele merk is een marktleider op dit gebied. Seiseta maakt alleen gebruik van zuiver haar afkomstig uit India. Dit lijkt qua structuur en vorm op haar uit Europese landen. Alle extensions zijn hierdoor van hoge kwaliteit en passend voor jou. Professionals geven aan groot fan te zijn van de extensions van dit merk. Haibu biedt een breed assortiment aan van Seiseta extensions. Je hebt keuze uit vele kleuren, zowel neutraal als opvallend. Ook zijn er speciale extensions voor krullen! Ga jij extensions kopen? Zorg er dan ook voor dat je alle benodigdheden in huis hebt. Denk hierbij aan een remover, een tang, een beschermplaatjes en dubbelzijdig plakband.

Extensions verzorgen

Net als je eigen haar, hebben extensions verzorging nodig. Meer zelfs! Extensions worden namelijk niet gevoed door de hoofdhuid. Met een goede verzorging blijven ze langer mooi en wordt de levensduur verlengd. Seiseta heeft hier speciale verzorgingsproducten voor ontwikkeld. Daarnaast vind je hier ook borstels speciaal voor extensions. Het advies is om ze twee keer per dag voorzichtig te borstelen. Gebruik altijd de speciale borstel om te voorkomen dat het haar gaat beschadigen.

Verschillende soorten en maten

Seisesta biedt verschillende soorten en maten Extensions, waaronder de: classic Extensions vanaf 30cm tot en met 60cm en de Flat Ring-on Extensions van 50cm. Kom je er niet helemaal uit? Onze klantenservice staat zeven dagen per week klaar om je te helpen!