Compact Styler

Tangle Teezer Compact Styler

Filters
×
Prijs
10 14
10 14

5 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  30% korting
  Tangle Teezer Compact Styler Rose Gold Black
  Tangle Teezer Compact Styler Rose Gold Black
  € 14,83 € 17,94 € 10,35 € 12,52 Vanaf € 11,28
  € 12,52 Levertijd 2 - 6 dagen
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  23% korting
  Tangle Teezer Compact Styler Babydoll Pink Chrome
  Tangle Teezer Compact Styler Babydoll Pink Chrome
  € 12,98 € 15,71 € 10,03 € 12,14
  € 12,14 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  Tangle Teezer Compact Styler Dawn Chameleon
  € 15,95 Morgen in huis
 4. Voeg toe aan verlanglijst
  Tangle Teezer Compact Styler Pride
  € 15,90 Levertijd 2 - 6 dagen

5 product(en)

Tangle Teezer Compact Styler

Heb jij vaak last van klitten in het haar en is borstelen hierdoor echt vervelend en pijnlijk? Dan is de Tangle Teezer Compact Styler een echte aanrader voor jou! Zelfs dik haar of een grote bos met krullen is geen probleem voor deze handige anti-klit borstel. Deze borstel zorgt ervoor dat jij eenvoudig, snel en pijnloos klitten uit het haar kunt verwijderen. De Tangle Teezer anti-klit borstel wordt gezien als lifechanging, magisch en is een absolute must have voor alles dat maar haar heeft! Doordat de borstel zo compact is kun je deze gemakkelijk opbergen in je tas.

De reisvriendelijke ontklittende haarborstel: de Tangle Teezer Compact Styler maakt het haar gladder, glanst het en definieert het onderweg. Ideaal voor normaal haar, temt verdwaalde lokken en ontklit nat of droog haar zonder te trekken.

 Voordelen van een Tangle Teezer

De Tangle Teezer ligt erg fijn in de hand door het ergonomische design. De borstel ontklit het haar met gemak en is compleet pijnloos. Je haar heeft minder last van haarbreuk en kan zowel in droog als in nat haar gebruikt worden. Tijdens het gebruik geven de flexibele pinnetjes je hoofdhuid een heerlijke ontspannende hoofdmassage, je doorbloeding wordt beter en je haar verkrijgt meer glans!

 • Ontklit pijnloos
 • Minimaliseert haarbreuk
 • Verbetert de doorbloeding
 • Op zowel nat als droog haar te gebruiken
 • Handig ergonomisch design
 • Versnelt de droogtijd

Waarom is de Tangle Teezer zo goed voor het haar?

Deze borstel ontwart je haar met gemak, je zult bij het eerste gebruik al merken dat je moeiteloos door je klitten heen kamt zonder pijn. De Tangle Teezer bevat flexibele pinnen waardoor je haar minder snel afbreekt, hierdoor wordt je haar op den duur voller en voelt en ziet het er gezonder uit. Door deze revolutionaire pinnetjes krijgt je hoofdhuid een zachte massage waardoor de doorbloeding beter wordt en je haar ongelooflijk veel glans krijgt. Tangle Teezer maakt het dan ook iedereen naar z'n zin door verschillende modellen en kleuren aan te bieden. Hieronder vind je het totale Tangle Teezer assortiment en de bijbehorende kenmerken.

Shop ze op Haibu!

Twijfel je of je de juiste borstel geselecteerd hebt? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met professioneel advies!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina