Taylor of Old Bondstreet

Taylor of Old Bondstreet

Filters
×
Prijs
1 34
1 34

14 product(en)

14 product(en)

Taylor of Old Bond Street

Wil jij Taylor of Old Bond Street kopen? Dat kan op de webshop Haibu. Haibu is dé grootse online kappersgroothandel van Nederland en België. Wij bieden daarom een groot assortiment aan van Taylor of Old Bond Street. Het merk is een Engels familie bedrijf dat is opgericht in 1854, keer op keer blijven ze bezig om de producten te optimaliseren. Dit resulteert in een professioneel en populair assortiment van luxe scheer- en huidverzorgingsproducten speciaal voor mannen. De gehele lijn bevat pure en natuurlijke plantaardige ingrediënten. Kies bijvoorbeeld uit shaving cream, aftershave balsem, soap, cologne of een scheerkwast. Het merk heeft alles om je gezicht perfect te scheren en verzorgen.

Speciaal voor mannen

Naast scheerproducten vind je op de shop ook haarverzorging, haarstyling en haarverf speciaal voor mannen. Want je wilt natuurlijk ook dat je haar goed zit! De grote en professionele merken als L'Oréal, Goldwell en Redken hebben lijnen ontwikkeld die geschikt voor het haar van de man. Deze zijn ideaal te combineren met de producten van Taylor of Old Bond Street.

Taylor of Old Bond Street bestellen op Haibu


Wil je scheerproducten en/of haarproducten speciaal voor mannen kopen? Doe dat dan voordelig op Haibu. Wanneer je vandaag voor 23:59 uur besteld ontvang je de producten de volgende dag al in huis. En koop je voor €30,00 of meer? Dan is de bezorging ook nog eens gratis! 

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina