Jermyn Street Collection

Taylor Of Old Bondstreet Jermyn Street

Filters
×
Prijs
14 22
14 22

4 product(en)

  1. Voeg toe aan verlanglijst
    Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection Soap Refill 100gr
    € 17,50 Levertijd 2 - 6 dagen

4 product(en)

Jermyn Street Collection

De Jermyn Street Collection is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van de man. Deze producten verzorgen de huid voor en na het scheren. Ook hydrateren ze de huid de gehele dag en verminderen hierdoor irritatie door het scheren.

Jermyn Street Collection heeft een moderne frisse geur die verrijkt is met bergamot, citroen, geranium, amber en lavendel. Ook de geur van muskus en vanille komt sterk naar voren waardoor het een warme geur creëert.

Taylor of Old Bondstreet

Taylor of Old Bondstreet is een Engels familie bedrijf dat is opgericht in 1854, keer op keer blijven ze bezig om de producten te optimaliseren. Dit resulteert in een professioneel en populair assortiment van luxe scheer- en huidverzorgingsproducten speciaal voor mannen. De gehele lijn bevat pure en natuurlijke plantaardige ingrediënten. Het merk heeft alles om je gezicht perfect te scheren en verzorgen.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina