Facebook Pixel
Tondeuses

Tondeo Tondeuses

Filters
×
Prijs
111 112
111 112

1 product

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  14% korting
  Tondeo Eco M Contour Clipper
  Tondeo Eco M Contour Clipper
  € 129,00 € 156,09 € 111,41 € 134,81
  € 134,81 Levertijd 2 - 6 dagen

1 product

Tondeo Tondeuses


Een van de Tondeo Tondeuses op het oog? Eenvoudig online te koop, zodat je daar de deur niet voor uit hoeft. Bekijk bijvoorbeeld de Eco tondeuses, zoals de Ceramic of de Plus. Net als de XS-modellen, waarvoor we aantrekkelijke kortingen aanbieden. Zodat je die goedkoop kunt bestellen, ook buiten de tijdelijke aanbiedingen om.

Je kunt de Tondeo Tondeuses op die manier eenvoudig online kopen, zowel in zilver als in zwart. Twee mooie kleuren, om daar in de salon professioneel gebruik van te kunnen maken. Net als van de trimmers, die je ook eenvoudig online kunt kopen.

Bekijk de diverse Tondeo Tondeuses om daar online op je gemak een keuze uit te maken. Of om die meteen te bestellen, zodat we daar voor je mee aan de slag kunnen. Wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling snel in huis hebt. Gratis verzonden, als je voor minimaal €30, exclusief btw, bestelt.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina