Trend-Design

Filter resultaten
  • moma-heart
    Trend-Design RecYcape Nano Kapmantel met dubbele haaksluiting
    (€ 43,44   incl. btw)
    moma-check-mark Morgen in huis
  • moma-heart
    Trend-Design Kinder Kapmantel Rock Star 130x125cm
    (€ 24,08   incl. btw)
    Levertijd 2 - 6 dagen

Kapmantels van Trend-Design kopen

Ben jij kapster? Dan heb je natuurlijk ook kapmantels nodig! Trend-Design heeft hele fijne exemplaren in verschillende kleuren en maten. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit kapmantels speciaal voor kinderen en kapmantels van 135x150 cm en 145x170 cm. Schaf de juiste aan en je knipt en verft al je klanten altijd in stijl!

Kenmerken van de kapmantels

De capes van Trend-Design zijn gemaakt van polyester. Hierdoor zijn ze luchtdoorlatend en ademend, dit is erg prettig voor de klant. Vooral wanneer hij of zij wat langer in je stoel zit. Ook zijn ze waterbestendig. Er zijn zowel kapmantels met drukknopen als haaksluitingen, het is maar net wat jij fijn vindt. Alle mantels zijn geschikt voor professioneel gebruik, zowel voor in de salon als voor thuiskappers.

Trend-Design Kinderkapmantel

Ben jij kapster? Dan heb je natuurlijk ook kapmantels nodig! Trend-Design heeft hele fijne exemplaren in verschillende kleuren en maten. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit kapmantels speciaal voor kinderen en kapmantels van 135x150 cm en 145x170 cm. Schaf de juiste aan en je knipt en verft al je klanten altijd in stijl! Het knippen van kinderen is niet altijd even makkelijk. Vaak willen ze niet in de stoel zitten of zijn ze ongeduldig. Hoe kan de professionele kapper kinderen tevreden houden?

Met deze trendy cape van Trend-Design natuurlijk! De capes zijn zeer geschikt om de kids mee te entertainen tijdens de knipbeurt. De capes zijn onderhoudsvriendelijk en van 100% polyester. Middels een haaksluiting aan de achterzijde maak je hem passend voor ieder kind. De afmetingen zijn 130x125 cm.

Trend-Design Nano Compact

Met de Kapmantel Nano Compact Uni button ben je verzekerd van maximaal comfort. Deze kapmantel is gemaakt van een lichte, vlekvrije en ademende stof. De NANO kapmantels zijn eenvoudig te herkennen aan het label dat in de kleding is gestikt. Dit geeft het textiel een extra luxe uitstraling. De kapmantels zijn nauwkeurig afgewerkt en eenvoudig in gebruik. De stof heeft een vlekvrije kwaliteit die bestand is tegen allerlei chemicaliën van bijvoorbeeld verfvlekken en blondeerpoeder.

Trend-Design RecYcape

Draag jouw steentje bij aan het milieu met de Trend Design RecYcape Kapmantel. Dit kaplaken wordt namelijk gemaakt van 12 gerecyclede plastic drinkflessen! Duurzaamheid speelt een steeds grote rol in de samenleving en dus ook in de kappersbranche. Om hier op in te spelen komt Trend Design met de allereerste kapmantel die gemaakt is van gerecyclede plastic drinkflessen. De plastic flessen worden versnipperd. Deze snippers worden gesmolten waarna deze verwerkt worden tot garen. Met dit garen wordt de RecYcape gecreëerd!