Naïf Baby & Kids The Starter Kit

0 review(s)
€ 49,55 € 59,96 € 44,60 € 53,97
+ -
Vanaf 2 stuks € 43,71 Vanaf 3 stuks € 43,26 Vanaf 5 stuks € 42,37 Vanaf 10 stuks € 41,48 Vanaf 15 stuks € 40,14
 • +5 artikelen voorradig
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • 300.000+ producten op voorraad
Productomschrijving

Naïf Baby & Kids The Starter Kit

Wil jij meerdere producten van Naïf kopen? Kies dan voor deze Starter Kit! Deze kit bevat 6 natuurlijke verzorgingsproducten die jij wel kunt gebruiken voor een zorgeloze start met je baby. De kit bestaat uit de Cleansing Washgel, de Milky Bath Oil, de Diaper Cream, de Nurturing Cream, de Soothing Baby Oil en de Softening Bodylotion.

De Cleansing Washgel 200ml is een natuurlijke wasgel voor in bad en onder de douche die de kwetsbare huid van baby’s en kinderen zo puur mogelijk houdt. Dankzij de natuurlijke oliën wordt de gevoelige huid gereinigd en verzorgd.

De Milky Bath Oil 100ml is een fantastische badolie voor baby’s en kinderen. Deze badolie zorgt ervoor dat jouw kind ultiem kan genieten! Bij een droge huid of voor extra voeding voor de huid is deze badolie uitermate geschikt, maar ook voor een lekker ontspannen moment kun je voor deze badolie kiezen.

De Diaper Cream 75ml is een milde, natuurlijke billen crème bij luieruitslag. Deze billen crème zorgt ervoor dat de huid wordt gekalmeerd en hersteld en luieruitslag wordt genezen.

De Nurturing Cream 75ml is een vette crème die onmisbaar is voor elke ouder. Deze crème helpt jouw kind wanneer hij last heeft van droge plekken, rode uitslag, schrale wangen of eczeem.

De Soothing Baby Oil 100ml is een milde baby olie die de huid van jouw kind zacht maakt en hydrateert. Houd de huid van jouw kind puur!

De Softening Body Lotion 200ml  is een bodylotion die de huid van baby’s en kinderen zacht houdt, voedt en verzorgt. Het is dan ook een fantastische bodylotion voor baby’s en kinderen, laat ze ultiem genieten!

Wil jij jouw kindje ultiem verzorgen? Kies dan voor deze fantastische kit! Deze producten zorgen niet alleen voor het verzorgen van de huid, maar ook voor een bonding-moment tussen jou en je kind. Maak verzorgen nog leuker!

De producten van het merk Naïf zijn 100% vegan, dermatologisch getest en gemaakt met een allergeenvrije, zachte geur. Lekker genieten!

Alle producten van deze Starter Kit zijn ook apart verkrijgbaar!

Kenmerken Naïf Baby & Kids The Starter Kit

 • Bevat 6 natuurlijke verzorgingsproducten
 • Cleaning Washgel 200ml: natuurlijke wasgel voor in bad en onder de douche
 • Milky Bath Oil 100ml: badolie voor baby’s en kinderen
 • Diaper Cream 75ml: milde, natuurlijke billen crème bij luieruitslag
 • Nurturing Cream 75ml: vette crème voor droge plekken, rode uitslag, schrale wangen, eczeem
 • Soothing Baby Oil 100ml: milde baby olie
 • Softening Body Lotion 200ml: bodylotion die de huid zacht houdt, voedt en verzorgt

Gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing door.

Producteigenschappen
0 beoordelingen
Geen beoordelingen beschikbaar

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina