XELLY

Xelly is al meer dan tien jaar haarstyliste en visagiste van bekende sterren zoals haar zus Yolanthe Cabau van Kasbergen, Sylvie Meis en Nicolette van Dam. Daarnaast verzorgt ze de visagie voor verschillende fotoshoots voor bekende merken en bladen (ze heeft ontelbaar veel haren, gezichtsvormen en huiden gezien) en heeft ze een aantal boeken op haar naam staan.

Om te zorgen dat ze altijd op tijd de juiste producten in huis heeft, shopt Xelly al haar professionele hair & beauty producten op Haibu. Dat is niet voor niets! Haibu is namelijk dé online groothandel voor hair & beauty!

Xelly x Haibu in 2022

In 2020 is Xelly ambasadrice geworden van Haibu. Op ludieke wijze maakte ze deze samenwerking wereldkundig. We hebben samen al veel gave dingen mogen doen, zoals tutorials en winacties . In 2022, na onze re-branding, gaat het avontuur door en komen er weer leuke dingen aan! Houd deze pagina in de gaten, want dit wil je niet missen.

Xelly's herfstlook de 'Wet Ponytail'

Xelly heeft speciaal voor jullie dé geweldige herfstlook van 2021 gecreëerd: de ‘Wet Ponytail’! In deze blog lees je hier meer over.

Xelly's haar routine 

Speciaal voor Haibu heeft Xelly op haar Instagram een Reels opgenomen, waarin zij ons laat zien wat haar geheim is voor zo’n prachtige haardos. Ontdek snel wat haar haar routine is!

Dit heb je in 2020 gemist!

Speciaal voor alle klanten van Haibu heeft Xelly in 2020 blogs geschreven. Hierin vertelt ze je ál haar tips & tricks, laat ze de leukste hairdo’s zien en kom je achter haar top 10 favorites op Haibu.

Ook in 2021 gaan we weer samen aan de slag, dus stay tuned!

Tutorial: Xelly's super easy Kerst Looks

Xelly heeft 3 easy hair tutorials gemaakt, zodat jouw haar er fantastisch uitziet deze feestdagen.

Top 10 herfst favorites van Xelly

Xelly heeft haar top 10 favoriete herfst producten op een rijtje gezet!

Win the box van Xelly

Wij gaven Xelly een box met al haar favorites van Haibu, hoe leuk! Ook gaven wij deze box nog eens 5 keer weg. Helaas kun je deze box nu niet meer winnen, maar gelukkig nog wél shoppen! Wij hebben alle producten voor je op een rijtje gezet in deze blog.

After summer hair tips

Wil je weer gezond haar na de zomer? Lees de tips en tricks van de beste haarstyliste van Nederland!

After summer hairdo's

Op zoek naar inspiratie? Xelly laat jou in deze blog de leukste after summer hairdo's zien.

Top 10 favorites van Xelly

Xelly heeft haar top 10 favoriete producten op een rijtje gezet!

Xelly houdt van een geintje, en wij ook!

Sinds september 2020 is Xelly Cabau van Kasbergen onze nieuwe ambassadrice. Xelly maakte dit via haar Instagram op ludieke wijze wereldkundig door haar prachtige lange lokken af te knippen. Later bleek dat dit een stunt was om haar nieuwste samenwerking met Haibu aan te kondigen!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina