Facebook Pixel

Beschadigd haar pakket Olaplex No.3 + 4 + 5 + 6 + 7

6 review(s)
€ 131,06 € 158,58 € 112,64 € 136,29
+ -
 • +5 artikelen voorradig
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • 300.000+ producten op voorraad
Productomschrijving

Beschadigd haar pakket Olaplex No.3 + 4 + 5 + 6 + 

Met het beschadigd haar pakket Olaplex No.3 + 4 + 5 + 6 + 7 heb je direct de complete verzorging voor chemisch behandeld, geverfd en geblondeerd haar. Na gebruik van deze set zal het haar weer glanzen, gezonder en sterker zijn.

Hetb eschadigd haar pakket Olaplex No.3 + 4 + 5 + 6 + 7 bevat de volgende producten:

Olaplex No.3 Hair Perfector 100ml

Olaplex HairPerfector No.3 100ml herstelt alledaagse beschadigingen van het haar als gevolg van styling, hittebehandelingen (door bijv. stijltang of föhn), zonlicht enz. Ook tussen bezoeken aan de kapsalon door. De verbroken structuur aan de binnenkant van het haar wordt hiermee voor het eerst blijvend hersteld zonder dat de resultaten weer worden uitgespoeld.

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo 250ml

De Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo 250ml is stap vier uit het Olaplex stappensysteem. De shampoo zorgt ervoor dat het beschadigde haar en de gespleten haarpunten herstelt worden. De herstellende shampoo is verrijkt met het Olaplex Bond Building Chemistry, hierdoor krijgt het haar de juiste vochtbalans en zal het haar natuurlijk gaan glanzen. Door de Olaplex No.4 zal de hoofdhuid op een milde wijze gereinigd worden. De shampoo is te gebruiken bij allehaartypes en is 100% vrij van sulfaten en parabenen.

Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner 250ml

De Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner 250ml is stap vijf uit het Olaplex stappensysteem. Deze conditioner zorgt ervoor dat het beschadigde haar en de gespleten haarpunten herstelt worden. Deze herstellende conditioner is verrijkt met Olaplex Bond Building Chemistry, hierdoor krijgt het haar de juiste vochtbalans en zal het haar natuurlijk gaan glanzen. Door de Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner wordt het pluizende en kroezende haar tegengegaan. De conditioner is te gebruiken bij allehaartypes en is 100% vrij van sulfaten en parabenen.

Olaplex No.6 Bond Smoother 100ml

De Olaplex No. 6 Bond Smoother 100ml is een leave-in treatment en kan ook gebruikt worden als stylingscrème. Met dit fantastisch product geef je het haar niet alleen de juiste bescherming bij het gebruik van hitte tools, ook geef je het haar extra voeding. De Olaplex No.6 Bond Smoother versterkt, beschermt en hydrateert het haar.

Olaplex No.7 Bonding Oil 30ml

De Olaplex No.7 Bonding Oil 30ml is stap zeven uit het Olaplex stappensysteem. De Bonding Oil herstelt het beschadigde haar en de gespleten haarpunten. Deze olie is speciaal ontwikkeld met de orginele Olaplex ingrediënten. Deze heerlijke leave-in olie is geschikt voor allehaartypes, maar zal het beschadigde haar op de beste manier herstellen. De Bonding Oil kan gebruikt worden in combinatie met warmte stylingtools, want de olie beschermt het haar tot 230 ° C. Het fijne is dat de Olaplex No.7 ook te gebruiken is om het haar te stylen op de gewenste manier. Bij aanschaf van de Olaplex No.7 heb jij een leave-in verzorging en een stylingsproduct in één. Na gebruik zal het haar een prachtige glanzendefinish hebben.

Kenmerken Olaplex No. 3 + 4 + 5 + 6 + 7

 • Voor kapper en consument
 • Herstelt het haar
 • Geschikt voor geverfd en geblondeerd haar
 • Geschikt voor chemisch behandeld haar
 • Maakt het haar gezonder en sterke

Bestel het beschadigd haar pakket Olaplex No.3 + 4 + 5 + 6 + 7 met hoge korting op Haibu

Bescherm en verzorg jouw beschadigde haar en bestel het Olaplex pakket met hoge korting op Haibu! Koop je deze producten in deze set dan ben je veel goedkoper uit dan wanneer je ze los koopt. Bestel je op Haibu nog voor 23:59u? Dan heb je jouw bestelling (indien alle producten voorradig zijn) morgen al in huis!

Producteigenschappen
6 beoordelingen

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina