Permanentstaafjes/pinnetjes

Permanentstaafjes/pinnetjes

Filters
×
Prijs
1 5
1 5

8 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  6% korting
  Permanentstaafjes lang 140mm 50 stuks
  Permanentstaafjes lang 140mm 50 stuks
  € 4,75 € 5,75 € 4,45 € 5,38 Vanaf € 4,85
  € 5,38 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  6% korting
  Permanentstaafjes kort 100mm 50 stuks
  Permanentstaafjes kort 100mm 50 stuks
  € 4,05 € 4,90 € 3,80 € 4,60 Vanaf € 4,14
  € 4,60 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  7% korting
  Sibel Naalden Metaal 20st. 67mm
  Sibel Naalden metaal 67mm
  € 2,44 € 2,95 € 2,28 € 2,76 Vanaf € 2,47
  € 2,76 Morgen in huis
 4. Voeg toe aan verlanglijst
  17% korting
  Sibel Permanent Elastiekjes Kort Rond 50st wit
  € 2,64 Morgen in huis
 5. Voeg toe aan verlanglijst
  14% korting
  Permanentpinnetjes kunststof Zwart 100 Stuks
  € 5,13 Morgen in huis
 6. Voeg toe aan verlanglijst
  Sibel Watergolf Pinnetjes Gekleurd 20st
  Sibel Watergolf Pinnetjes Gekleurd 20st
  € 1,05 € 1,27 € 1,04 € 1,26 Vanaf € 1,14
  € 1,26 Morgen in huis

8 product(en)

Permanentstaafjes & pinnetjes

Permanetstaafjes zijn speciaal ontwikkeld voor het permanenten van breekbaar haar. Deze buigzame staafjes zijn te plaatsen en verwijderen zonder veel aan het haar te trekken. De staafjes zijn hierdoor perfect voor haar dat snel breekt.

Permanent pinnetjes zijn ideaal te gebruiken tijdens het zetten van een permanent. Ontdek deze van Comair! Het kunststof materiaal zorgt ervoor dat de pinnetjes eenvoudig in gebruik zijn en dat de pinnetjes niet worden aangetast door het gebruik van de chemische werking. Deze tools zijn ook perfect te gebruiken als stekers in kunststof watergolfrollers. 

Permanent elastiekjes zijn speciaal voor lange wikkels gemaakt. Let op dat je de elastieken hebt die passen bij de wikkels! Doordat er aan één kan twee ogen zijn gemaakt, bevestig je het elastiek simpel. Door de twee ogen heb je meer speling op de wikkels. Na het zetten van het permanent spoel je het hulpstuk schoon en kan het worden gebruikt voor een volgende behandeling. Het elastiek geeft goed mee en is daardoor fijn in gebruik.

Watergolf pinnen zet je snel en met gemak je rollers vast in het haar. Ontdek de watergolf pinnetjes van Sibel! Door de felle kleurtjes zijn ze gemakkelijk terug te vinden in het haar en kun je ze er zo weer uithalen.

Permanenten, wat heb je allemaal nodig?

Je hebt verschillende benodigdheden nodig wanneer je een permanent gaat inzetten. Allereerst heb je natuurlijk een permanentvloeistof nodig. Maar daarnaast heb je nog veel meer nodig, denk hierbij aan permanentwikkels en watergolfrollers. Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij alle permanent materialen onderverdeeld in categorieën. Zo navigeer je gemakkelijk naar het juiste product.

Advies nodig?

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar via mail, telefoon, chat, WhatsApp of Facebook. Dus ook in het weekend!

Shop op Haibu!

Bestel voordelig en snel professionele permanentstaafjes van merken als Comair en Sibel bij Haibu. Wanneer je voor 23:59 besteld ontvang je de bestelling de volgende dag al in huis. Heb jij vragen over producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen professioneel advies geven op je vraag.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina