Top 10 producten voor mannen

Top 10 producten voor mannen

Hé daar, mannen! In de wereld van haarverzorging en -styling zijn er genoeg producten die beloven om je kapsel er fantastisch uit te laten zien, maar met al deze opties is het al snel lastig om te weten welke producten echt de moeite waard zijn. Wij hebben voor jou de top 10 haarproducten op een rijtje gezet, zodat je gegarandeerd de beste producten in huis hebt!

Voor welk kapsel je ook gaat, met deze producten til je elk kapsel naar een hoger niveau!

1. Goldwell StyleSign Roughman Cream

moma-vegan Relaunch moma-heart
Goldwell StyleSign Roughman Texturizing Paste 100ml
15%
(€ 20,40   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Goldwell StyleSign Roughman Cream is een matterende crèmepasta uit de StyleSign lijn die zorgt voor directe versteviging van het haar. Het is een professioneel styling product dat het beste in het haar naar boven brengt.

2. Goldwell StyleSign Lagoom Jam Gel

moma-vegan Relaunch moma-heart
Goldwell StyleSign Lagoom Jam Gel 150ml
15%
(€ 19,55   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Ben je op zoek naar een gewichtloze stylinggel die het haar extra body en een lange houdbare volume geeft? Zoek dan niet verder en probeer de Goldwell Lagoom Jam eens. Het mooie aan deze gel is dat het niet alleen volume en stevigheid creëert, maar ook beschermt tegen beschadiging.

3. Kérastase Densifique Bain Densifique Homme

Scherpste prijs moma-heart
Kerastase Densifique Bain Densifique Homme 250ml
(€ 23,93   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Kérastase Densifique Bain Densifique Homme is een verzorgende shampoo. De naam zegt het al, de Bain Densifique Homme is speciaal voor mannen. Als je zichtbare haaruitval hebt, maar geen terugwijkende haarlijn, dan is de Densifique de ideale oplossing. 

4. L'Oréal Tecni.Art Fix Design

moma-heart
L'Oréal Tecni.art Fix Design 200ml
30%
(€ 15,63   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

L'Oréal Tecni.Art Fix Design is een spray uit de Tecni.Art lijn. Deze spray zorgt voor fixatie en een glanzende finish. De sterk fixerende spray houdt uitstekend zonder zichtbaar residu, en zorgt voor een natuurlijke glans. Het UV-filter beschermt het haar tegen de zon en andere invloeden van buitenaf, terwijl je lange of je korte kapsel op zijn plaats wordt gehouden.

5. Kevin Murphy Stimulate-Me.Wash

moma-heart
Kevin Murphy K.Man Stimulate-Me Wash 250ml
(€ 26,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Kevin Murphy Stimulate-Me.Wash is een shampoo speciaal ontwikkeld voor de man. De ingrediënten die zijn toegevoegd aan deze shampoo zorgen direct voor een fris gevoel. Bovendien wordt de bloedsomloop gestimuleerd, waardoor de glans en kracht in het haar terug komt. Daarnaast gaat de shampoo haaruitval tegen en heeft het een verdikkende en versterkende werking op het haar.

6. KMS HairPlay Molding Paste

moma-vegan moma-heart
KMS HairPlay Molding Paste 150ml
25%
(€ 32,96   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De HairPlay Molding Paste van KMS is ideaal voor het creëren van textuur en definitie in het haar. Deze paste zorgt ervoor dat je de leukste haarstijlen creëert met een lange houdbaarheid. De paste heeft hold 4, waardoor het haar de hele dag lang in model blijft zitten. Het is een moderne stylingspasta met een natuurlijke finish en een goede versteviging.

7. Color Wow Root Cover Up Medium Brown

Diverse kleuren moma-heart
Color Wow Root Cover Up 2gr
(€ 35,01   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Werk uitgroei in no-time bij of laat grijze haren direct verdwijnen, met de Color Wow Root Cover Up. Deze Root Cover Up is geschikt voor bruin haar. Root Cover Up Van Color Wow is een tijdelijke haarkleuring in poedervorm. De mineraalpoeder mengt zich met de eigen haarkleur en laat direct uitgroei of grijze haren verdwijnen. Daarnaast krijgt het haar een vollere look met een stralend, natuurlijk resultaat.

8. Schwarzkopf Silhouette Super Hold Gel

moma-heart
Schwarzkopf Silhouette Super Hold Gel 250ml
50%
(€ 8,40   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Schwarzkopf Silhouette Super Hold Gel houdt het haar langdurig in model. De gel verzwaart het haar niet, maar geeft het juist meer volume en body. De meeste gels maken het haar dof. De Silhouette Super Hold Gel geeft het haar daarentegen een prachtige glans en meer volume.

9. Wella EIMI Texture Touch Matte Clay

moma-heart
Wella EIMI Texture Touch 75ml
48%
(€ 9,44   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Wella EIMI Texture Touch Matte Clay is een matte klei met medium hold. Met deze clay bewerk je jouw style gedurende de dag met een mat effect.Gebruik deze clay om de meest trendy & fabulous looks te kneden.

10. Tigi Bed Head for Men Matte Separation Workable Wax

moma-heart
TIGI Bed Head for Men Matte Separation Workable Wax 85gr
52%
(€ 11,23   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De TIGI for Men Matte Separation Workable Wax is speciaal ontwikkeld voor heren met een hippe haarstijl. Hij biedt een sterke hold en natuurlijke finish. Speciaal voor een look die gemakkelijk te restylen moet zijn en toch een sterke versteviging nodig heeft. Door de toegevoegde bijenwax krijg je extra textuur en definitie in het haar.

Koop je producten voor mannen bij Haibu

Ben je op zoek naar een ander product? Geen probleem! Bij Haibu vind je een breed assortiment aan producten voor mannen!

Deel deze blog