Dit zijn dé trends op het gebied van skincare en make-up!

Dit zijn dé trends op het gebied van skincare en make-up!

Hé daar beauty liefhebber! Benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van skincare en make-up? Wij hebben het antwoord voor je! Of je nu een minimalist bent als het gaat om huidverzorging, of een liefhebber van opvallende make-up, de trends van 2024 hebben voor ieder wat wils.

Lees snel verder voor de must-have beautytips die jouw routine zullen transformeren!

Skin Streaming

Neem afscheid van een uitgebreide huidverzorgingsroutine. Skin streaming moedigt ons aan om slechts drie of vier essentiële producten te gebruiken. De focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit - een welkome trend voor zowel onze huid als onze portemonnee. Kies voor producten die echt werken voor jouw huidtype zonder de noodzaak om laag over laag aan te brengen. Less is more!

Glowy Tan

Wie zegt dat je de zon nodig hebt voor een perfecte tan? Met de opkomst van face tanning drops kun je nu eenvoudig een natuurlijk ogende, gouden gloed toevoegen aan je dagelijkse routine. Deze producten zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen worden gemengd met je favoriete moisturizer of foundation om een gelijkmatige en stralende tan te bereiken die je huid er gezond uit laat zien.

Blue Eyes

Alles mag lichtblauw in 2024, als je het aan beautyliefhebbers vraagt. Vooral in de lente is dit helemaal trending! Van oogschaduw tot eyeliner, deze koele, rustgevende kleur maakt een grote comeback. Lichtblauwe tinten zijn vooral populair omdat ze een frisse, heldere blik geven die bij veel verschillende huidtinten past. Het is een perfecte kleur voor een opvallende, maar toch subtiele look.

Glossy Lips

Lipgloss is weer helemaal een trend. Naast het toevoegen van glans, werkt een lipgloss vaak ook hydraterend. Met een lipgloss maak je de lippen zacht en soepel, en geef je ze ook nog eens een fantastische glans met een leuk kleurtje.

Deel deze blog