8x de beste haarverf (mét reviews)

8x de beste haarverf (mét reviews)

In ons vorige blog hebben we het gehad over de haarkleurtrends van deze herfst/winter. Om bezig te gaan met het verven van het haar, heb je natuurlijk wel verf nodig. Gelukkig hebben wij op onze webshop Haibu genoeg merken en soorten haarverf om uit te kiezen.

Om jullie nog wat verder te helpen, laten wij hieronder zien wat volgens ons de beste haarverf is op dit moment.

Elleure Teinture 100.1 Zeer Licht Asblond 100ml

Elleure staat voor kleurrijk en stijlvol met een unieke uitstraling. Er zijn twee productlijnen: de Teinture permanente kleurlijn en de Clarifier lijn voor oplichtende kleurservices. Ga voor een natuurlijk en zacht kleurresultaat met een perfecte grijsdekking met Elleure Teinture. Deze permanente crème kleuring is 100% vegan en heeft een speciale formule verrijkt met Meadowfoam oil en vitamine C. Elleure geeft kappers de mogelijkheid om zichzelf creatief te ontplooien met een sterke, maar eenvoudige basis van 62 haarkleuringen. Shop alle haarverf van het merk Elleure hier!

KIS Kera Cream Color 4RM 100ml

Ben je van plan om je klanten echt te verrassen? Gebruik dan haarverf van KIS KeraCream COLOR. Deze haarverf zorgt ervoor dat je het haar in één keer kleurt én herstelt. Al tijdens de behandeling is het Keratin Infusion System actief met als resultaat dat je een kleur creëert die van binnenuit straalt. Shop alle haarverf van KIS KeraCream hier!

 

L'Oréal Majirel Cool Cover 9 50ml

De Majirel haarkleuring van het merk L’Oréal is een rijke, permanente haarkleur die 100% dekking geeft aan grijs haar. Dankzij deze haarverf kun je wekenlang genieten van een intense haarkleur vol diepe pigmenten en glans. Majirel heeft een breed assortiment aan kleuren, dus er is voor iedereen wel een geschikte kleur te vinden! Shop alle haarverf van L’Oréal Majirel hier!

 

Goldwell Topchic Hair Color Tube 5BG 60ml

Voor de mooiste kleurresultaten gebruik je de haarkleuringsproducten van Goldwell! Ga voor briljante permanente kleuren, geweldige blonde resultaten of ga voor een tijdelijke kleuring. Goldwell Topchic biedt een uniek en intelligent kleursysteem, 100% grijsdekking, ultieme houdbaarheid, excellente gelijkmatige resultaten en een optimale mildheid. Shop alle haarverf van Goldwell Topchic hier!

 

Wella Koleston Perfect ME+ Pure Naturals 2/0 60ml

Wella Koleston Perfect staat erom bekend dat het wereldwijd dé nummer 1 is op het gebied van crèmekleuring. Door de vele expressieve kleureffecten & verschillende nuances is de Wella Koleston Perfect ME+ in staat om te voorzien in elke kleurbehoefte. De Wella Kolesten Perfect ME+ lijn is een musthave voor in elke kapsalon wanneer jij als kapster wilt werken met stralende en intensieve kleurresultaten! Shop alle haarverf van Wella Kolleston perfect ME+ hier!

 

Schwarzkopf Igora Royal 5-57 60ml

Wil jij een stralende, levendige en langdurige haarkleuring? Dan is Schwarzkopf Igora Royal de perfecte haarkleuring voor jou. Deze kleuring is geschikt voor ieder haartype en geeft een fantastische kleur aan het haar. Er zijn meer dan 100 tinten, ieder met zijn unieke Colour Energizer die actieve verzorgende ingrediënten mengt met vitamine C. Ook biedt deze permanente haarkleuring een ultieme grijsdekking. Shop alle haarverf van Schwarzkopf Igora Royal hier!

 

Indola Urban Reds PCC 5.67 60ml

Indola heeft een ruim assortiment aan haarverf. Je hebt keuze uit permanente haarverf en semi permanente haarverf. Het leukste is nog dat haarverf van Indola betaalbaar is en een geweldige kwaliteit heeft! Met Indola PCC voorzie je het haar niet alleen van een prachtige kleur, maar ook van een intensieve verzorging. Deze permanente haarverf is verrijkt met verzorgende ingrediënten die diep in het haar intrekken. Shop alle haarverf van Indola PCC hier!

La Riche Directions haarverf carnation pink 89ml

La Riche Directions Carnation haarverf is anders dan andere haarkleuringen. Het aanbod aan kleuren is namelijk erg breed en erg fel! De semi-permanente haarverf is verkrijgbaar in 33 opvallende kleuren en bevat geen ammonia en waterstofperoxide. Ook zijn deze producten niet op dieren getest! Als je een keer iets anders met je haar wilt en op wil vallen in de menigte dan is deze roze haarverf iets voor jou! Shop alle te gekke kleuren haarverf van La Riche hier!

 

Deel deze blog