Gepersonaliseerde haarverzorging met Elleure’s 1-2-3 haircare routine

Gepersonaliseerde haarverzorging met Elleure’s 1-2-3 haircare routine

Net zoals de huid elke dag wat liefde en aandacht nodig heeft, verdient het haar dat ook! Daarom komt Elleure met de 1-2-3 haircare routine, speciaal ontworpen om het haar die extra zorg te geven. Vind jouw ideale haarverzorgingsroutine, lees snel verder!

Gezond en stralend haar komt niet vanzelf. Het vereist aandacht en verzorging – net zoals de huid, waar je ook een complete dag- en nachtverzorging voor hebt. Elleure maakt het je gemakkelijk met hun 1-2-3 haircare routine. Alle producten van Elleure passen perfect bij elkaar. Zo creëer je voor elk haartype de ideale haarverzorgingsroutine!

Zo werkt de 1-2-3 haircare routine van Elleure

De 1-2-3 haircare routine van Elleure werkt net zo simpel als dat het klinkt! Kies een shampoo, haarmasker en conditioner van dit Nederlandse kappersmerk die aansluiten bij jouw haarwensen. Volg vervolgens onderstaande stappen:

Stap 1: Elleure Shampoo

Of je nu in de salon bent of thuis, begin met de Elleure shampoo. Twee keer wassen is het geheim: de eerste keer reinigt de hoofdhuid en de tweede keer verzorgt de shampoo het haar.

Stap 2: Elleure Masker

Na het wassen met de shampoo, is het tijd voor het Elleure masker. Breng het zorgvuldig aan in de lengtes en de punten van het haar, kam het voorzichtig door om het haarmasker goed te verdelen, en laat het dan 10 minuten intrekken. Spoel het vervolgens goed uit.

Gebruik je het Elleure Brillant Violet haarmasker? Let dan goed op het neutralisatieproces. Wanneer nodig, spoel het haarmasker eerder uit.

Stap 3: Elleure Conditioner

Rond de routine af met een Elleure conditioner. Laat deze een minuutje of twee intrekken voor het beste effect. Deze conditioner heeft een lagere pH-waarde dan het masker, wat super is voor het sluiten van je haarschubben. Zo krijgt je haar die mooie, zachte glans die je wilt.

Elleure 1-2-3 haircare routine, voor ieder haartype

Waarom zou je kiezen voor de Elleure 1-2-3 haircare routine? Nou, met deze methode kun je voor elk haartype de perfecte mix van producten vinden. Zo creëer jij super simpel een persoonlijke haarverzorgingsroutine!

Om het jou gemakkelijker te maken, hebben wij al bundels samengesteld. Deze bundels bevatten alle producten voor deze routine, zorgvuldig geselecteerd voor verschillende haartypes. Zo kun je direct aan de slag!

PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Édifiant Herstellend pakket
5%
(€ 57,96   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Brillant Kleur pakket
5%
(€ 57,96   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
PRO-prijs? Log in! moma-heart
Droog haar pakket Elleure Hydrater
5%
(€ 57,96   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Ga aan de slag met de Elleure 1-2-3 haircare routine, of je nu een pro bent in de salon of thuis je eigen haarverzorging doet. Ontdek zelf hoe deze routine het haar weer een prachtige, gezonde uitstraling geeft!

Bekijk direct alle haarverzorgingsproducten van Elleure op Haibu!

Deel deze blog