Facebook Pixel

Blond haar pakket Kerastase Blond Absolu

0 review(s)
€ 125,62 € 152,00 € 89,40 € 108,17
+ -
 • +5 artikelen voorradig
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • 300.000+ producten op voorraad
Belangrijkste kenmerken
 • Neutraliseert ongewenste warme tinten
 • Hoogwaardige haarverzorging voor blondines
 • Een echte verwennerij voor het haar
 • Hydraterend en diep voedend resultaat
Productomschrijving

Blond haar pakket Kerastase Blond Absolu

Het blond haar pakket Kerastase Blond Absolu bestaat uit verzorgende producten voor blondines. Al deze producten samen neutraliseren de ongewenste koperkleurige en gele tinten uit het haar. Daarnaast worden de lokken ook intensief gevoed. Kérastase Blond Absolu biedt verzorging en neutralisatie in één. Dit is de eerste ultraviolette verzorging voor blond haar.

Inhoud blond haar pakket Kerastase Blond Absolu:

 • Kérastase Blond Absolu Bain Lumière 250ml
 • Kérastase Blond Absolu Cicaflash 250ml
 • Kérastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet 200ml
 • Kérastase Blond Absolu Cicaplasme 150ml

Kérastase Blond Absolu Bain Lumière 250ml

De Kerastase Blond Absolu Bain Lumiere is een heldere transparante shampoo die het haar reinigt en hydrateert. Deze shampoo ontgift tegen verontreiniging en vrije radicalen, en maakt de haarvezel glad van aanzet tot in de punten. Tegelijkertijd wordt de natuurlijke glans verheldert en verbetert en krijgt het haar een luchtige reiniging.

Kérastase Blond Absolu Cicaflash 250ml

De Kerastase Blond Absolu Cicaflash geeft blond haar een intensieve treatment. Dit product geeft de herstellende prestaties van een masker met de luchtige afwerking van een conditioner. De vezel wordt direct herstelt, de kans op haarbreuk wordt verkleint en het product biedt een duurzaam schild tegen de dagelijkse erosie.

Kérastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet 200ml

De Kerastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet biedt neutralisatie in combinatie met een intens verzorgend masker. Het blonde haar krijgt een directe neutralisatie van ongewenste koperkleurige & gele tonen. Daarnaast biedt dit masker bescherming tegen dagelijkse oxidatie & vervuiling. Na gebruik zijn je lokken glanzend, verzorgd en verlost van de gele tonen!

Kérastase Blond Absolu Cicaplasme 150ml

De Kérastase Blond Absolu Cicaplasme is een intense voeding en hittebescherming in één. Deze intensieve & herstellende leave-in zorgt voor gezonder en sterker haar. Dit serum herstelt de vezels in het haar direct en zorgt voor minder breuk. Daarnaast beschermt de Cicaplasme het haar tot 230 graden en geeft als resultaat gladde, glanzende en luchtige lokken.

Bestel het gekleurd haar pakket Kerastase Blond Absolu met hoge korting op Haibu!

Producteigenschappen
0 beoordelingen
Geen reviews beschikbaar

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina