Shampoo

Filter resultaten
Goldwell Dualsenses Color Brilliance Shampoo 250ml
38%
(€ 10,94   incl. btw)
Morgen in huis
Kerastase Résistance Bain Force Architecte 4x 250ml - 1000ml
(€ 86,01   incl. btw)
Morgen in huis
Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights Anti-Yellow Shampoo 1000ml
54%
(€ 22,94   incl. btw)
Morgen in huis
Relaunch
Schwarzkopf BC Bonacure Root Activating Shampoo 250ml
40%
(€ 7,90   incl. btw)
Morgen in huis
Schwarzkopf BC Clean Balance Deep Cleansing Shampoo  1000ml
49%
(€ 27,54   incl. btw)
Morgen in huis
Matrix Food For Soft Shampoo 1000ml
43%
(€ 21,85   incl. btw)
Morgen in huis
Schwarzkopf Goodbye Yellow Shampoo 300ml
56%
(€ 13,98   incl. btw)
Morgen in huis
Wella Fusion Intense Repair Shampoo 250ml
51%
(€ 9,49   incl. btw)
Morgen in huis
Fanola Wonder No Orange Shampoo 350ml
25%
(€ 14,83   incl. btw)
Morgen in huis
Goldwell Dualsenses For Men Thickening Shampoo 300ml
42%
(€ 10,30   incl. btw)
Morgen in huis
L'Oréal Serie Expert Silver Shampoo  300ml
25%
(€ 14,99   incl. btw)
Morgen in huis
Matrix Mega Sleek Shampoo 300ml
53%
(€ 5,72   incl. btw)
Morgen in huis
Relaunch
Schwarzkopf BC Bonacure Anti-Dandruff Shampoo 250ml
52%
(€ 9,64   incl. btw)
Morgen in huis
L’Oréal Serie Expert Scalp Advanced Anti-Oiliness Dermo-purifier Shampoo 300ml
20%
(€ 18,56   incl. btw)
Morgen in huis
Origineel
K18 Detox Shampoo 250ml
(€ 37,99   incl. btw)
Morgen in huis
Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Sensitive Foam Shampoo 250ml
15%
(€ 15,43   incl. btw)
Morgen in huis
Foamie Shampoo Bar Shake Your Coconuts  80gr
(€ 5,95   incl. btw)
Morgen in huis
5x Schwarzkopf Blond Me Enchancing Shampoo Cool 250ml
50%
(€ 61,77   incl. btw)
Morgen in huis
Goldwell Dualsenses for Men Hair & Body Shampoo 300ml
44%
(€ 10,81   incl. btw)
Morgen in huis
KMS MoistRepair Shampoo 300ml
30%
(€ 17,85   incl. btw)
Morgen in huis
Kerasilk Repairing Shampoo 75ml
(€ 11,00   incl. btw)
Morgen in huis
TIGI Bed head for Men Clean Up Daily Shampoo 750ml
58%
(€ 17,21   incl. btw)
Morgen in huis
Wella Invigo Scalp Balance Anti-Dandruff Shampoo 300ml
42%
(€ 9,93   incl. btw)
Morgen in huis
Matrix A Curl Can Dream Shampoo 1000ml
44%
(€ 21,22   incl. btw)
Morgen in huis

Shampoo voor ieder haartype!

Shampoo, een niet te missen haarproduct in ieder huishouden! Bij iedereen thuis staat wel een bus in een kastje, op de rand van het bad of in de douche. En is je wel eens opgevallen hoeveel verschillende soorten er zijn! Deze shampoos hebben ook allemaal verschillende werkingen. En dat is niet voor niks! Voor ieder haartype bestaat dé juiste soort shampoo om je haar in een goede conditie te houden. Een vergelijkbaar product is een droogshampoo. Perfect voor onderweg. En die hebben wij natuurlijk allemaal in huis! Bekijk de shampoos voor verschillende haartypes.

Shampoos van top kwaliteit

Door ons uitgebreide aanbod met de beste merken waaronder Schwarzkopf, Loreal, Goldwell Shampoo, Wella en vele anderen, is er voor iedereen een geschikte keuze. Zo zorg jij er zelf voor dat jouw haar op de beste manier wordt verzorgd.

Weke shampoo voor beschadigd haar?

Beschadigd haar? Dan voelt je haar droog, ruw en stug aan. Je kunt er vaak geen kant mee op en ook heb je last van klitten. Heel vervelend, maar gelukkig hebben wij een oplossing. Op Haibu koop je de beste shampoo voor beschadigd haar.

Wat is de beste zilvershampoo?

Heb je geblondeerd haar en ben je op zoek naar de perfecte haarverzorging? Dan mag een zilvershampoo absoluut niet ontbreken in jouw haar-routine! Een zilvershampoo zorgt er namelijk voor dat geel-tinten worden verwijderd. Daarnaast geeft het een prachtige koele tint. Tegenwoordig zijn er allemaal verschillende zilvershampoos, maar welke zilvershampoo is nou goed? Wij hebben de populairste zilvershampoos op een rijtje gezet.

Ben je benieuwd naar alle zilvershampoos? Bekijk dan hier categorie zilvershampoo.

Welke shampoo voor gekleurd haar?

Geverfd haar moet je goed verzorgen, het is namelijk vaak wat kwetsbaarder dan haar dat niet gekleurd is. Dit doe je onder andere door een goede shampoo voor gekleurd haar te gebruiken.De shampoos van professionele merken als Olaplex, Goldwell, Wella en L'Oréal zijn milde shampoos die de kleur beschermen en extra lang mooi houden. Heb je geblondeerd haar? Dan is een goede zilvershampoo onmisbaar zoals de Fudge zilvershampoo.

Shampoo zonder parabenen, sulfaat, siliconen of vegan shampoo?

Shampoos met specifieke ingrediënten zijn artikelen die vrij zijn van parabenen, sulfaten en siliconen. Deze artikelen zijn vaak ook vegan. Vegan producten zijn producten die alleen de nodige natuurlijke ingrediënten bevatten en geen toegevoegde chemische stoffen bevatten.

De vegan artikelen zijn ook diervriendelijk, dat betekent dat de artikelen niet getest zijn op dieren. Vrij van parabenen, sulfaten en siliconen betekent dat het product deze specifieke chemische stof niet bevat. Een product zonder deze chemische stoffen is beter voor het haar en de huid vandaar dat steeds meer mensen overstappen naar vegan en vrij van parabenen, sulfaten en siliconen producten.

Plastic vrije shampoo

Ga voor een shampoobar! We zijn ons er steeds meer van bewust dat we zuinig moeten zijn op onszelf en op de wereld om ons heen. Producten die afval- en plasticvrij zijn, worden hierdoor steeds populairder. Waaronder dus ook het gebruik van shampoo bars!

De bars zijn shampoos en conditioners in een vaste vorm. Hierdoor wordt er bij de productie minder water gebruikt. Alle shampoo bars bevatten hoogwaardige ingrediënten die perfect zijn afgestemd op de behoeften van het haar en de hoofdhuid.

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo 250ml

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo helpt het haar te herstellen en geeft het haar zijn natuurlijke vocht en glans terug. Deze shampoo bevat het speciale Olaplex systeem dat het haar actief herstelt en intensief verzorgd.

Wat heb ik nog meer nodig naast een shampoo?

Shampoo is de basis om het haar te reiningen en te verzorgen. Voor het beste resultaat adviseren wij natuurlijk om een bijhorende conditioner en haarmasker te gebruiken uit dezelfde collectie. Weet je niet welke producten bij elkaar horen of wil je liever een compleet pakket bestellen? Speciaal voor jullie hebben wij complete pakketten samengesteld voor verschillende haartypes!

Wassen zonder water met een droogshampoo

Heb je geen tijd om het haar te wassen, maar is het haar vet en heeft het echt een wasbeurt nodig? Met een beetje droogshampoo fris je het haar op, zonder dat je hier water voor hoeft te gebruiken. Olie, zweet en geur worden geëlimineerd van je hoofdhuid. Zo heb je super snel een frisse coupe!

Shampoo kopen op Haibu!

Bestel vandaag je shampoo van L'Oreal, Goldwell, Schwarzkopf, Kérastase en vele andere merken. Dan gaan wij direct aan de slag om het pakketje zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Om het optimale uit je haar te halen, raden wij aan ook eens verder te kijken voor een conditioner, leave-in, haarmasker of andere verzorgingsproducten!

Welke shampoo heb ik nodig? Wij geven advies!

Heb jij nog vragen of wil je hulp bij het kiezen van de juiste producten voor jouw haar? Neem gerust contact op met onze professionele klantenservice. Zij helpen je graag verder!