Facebook Pixel

L'Oréal Steampod 3.0 + Pro Longer set

0 review(s)
€ 242,81 € 293,80 € 208,95 € 252,83
+ -
 • +5 artikelen voorradig
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • 300.000+ producten op voorraad
Productomschrijving

L'Oréal Steampod 3.0 + Pro Longer set

Waarom de L’Oréal Steampod 3.0?

Vergeet alle warme stylingtools, ontdek nu de NIEUWE professionele L’Oréal Steampod 3.0. De L’Oréal Steampod 3.0 is de derde generatie van de professionele stoomstijltang. Deze stoomstijltang gebruikt de kracht en zachtheid van stoom om het haar te stijlen en te beschermen. Vond jij de L’Oréal Steampod 2.0 al fijn? Dan kan jij de L’Oréal Steampod 3.0 niet aan je voorbij laten gaan. Door het lichtere en dunnere design is het stijlen van het haar nog gemakkelijker. Nu vraag jij je natuurlijk af wat is er nu veranderd?

 • Geïntegreerd waterreservoir
 • 37% lichter en 14% dunner dan de L’Oréal Steampod 2.0
 • 360° roterend snoer

L’Oréal Stoomstijltang 3.0

Is je haar flink beschadigd door het gebruik van een stijltang? Is het één doffe ellende zonder glans geworden? Dan wordt het nu echt tijd om die stijltang weg te gooien en de allernieuwste revolutionaire Steampod 3.0 aan te schaffen. Met deze innovatie stoomstijltang bereik jij nu nog sneller een gladder resultaat! Zelfs het meest weerbarstige haar krijg je glad met de Steampod 3.0. Door het voedende effect van deze stoomstijltang is de L’Oréal Steampod 3.0 ideaal op zeer beschadigd en gevoelig haar. Maak het stijlen van het haar nu nog gemakkelijker en gezonder!

Pro Longer set

Wanneer je graag lang haar wilt moest je eerder altijd kiezen tussen haargezondheid, dikte en lengte. Dit hoeft nu niet meer! Want met de Pro Longer producten van L’Oréal Serie Expert is gezond, dik en perfect lang haar binnen handbereik!

Producteigenschappen
0 beoordelingen
Geen reviews beschikbaar

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina