Tweede kansjes

Filter resultaten
Outlet
Babyliss PRO Krultang - Titanium Tourmaline 25 mm (BAB2273TTE) 45W
44%
(€ 44,02   incl. btw)
Morgen in huis
Outlet
Diva Signature Ultra Dryer Outlet
26%
(€ 88,66   incl. btw)
Morgen in huis
Outlet
Kyone Advance Pro Clipper Outlet
19%
(€ 68,30   incl. btw)
Morgen in huis
Outlet
CHI Lava Volcanic Ceramic Stijltang
36%
(€ 134,10   incl. btw)
Morgen in huis
Outlet
Babyliss PRO Multifunctionele föhnborstel zwart Airstyler 38mm 400W
40%
(€ 33,57   incl. btw)
Morgen in huis
Outlet
Babyliss PRO Krulborstel - Ceramic - 180C° - 13 mm 20W
39%
(€ 24,42   incl. btw)
Morgen in huis
Outlet
Babyliss PRO Föhn Rapido Outlet zwart 2200W
44%
(€ 106,15   incl. btw)
Morgen in huis
Outlet
Moser ChroMini Pro 2 Outlet
28%
(€ 96,79   incl. btw)
Morgen in huis

Tweede kansjes

Een tweede kans product is een geretourneerd artikel of artikel dat is omgeruild. Als wij het artikel terug krijgen in het magazijn wordt het gecontroleerd door onze professionals of het nog in goede staat verkeerd. Mocht dit het geval zijn dan geven wij op Haibu het een tweede kans!

Het artikel kan lichte gebruikssporen hebben, dit kan zijn: een deukje in de verpakking, een missende dop, geen etiket, een missende verpakking (denk aan een doosje waar het artikel oorspronkelijk in zat). Zo weet jij precies wat je kan verwachten als je een tweede kans artikel besteld. Weggooien is natuurlijk zonde! Daarom biedt Haibu de artikelen een 2e leven. Hierdoor zal niks onnodig weg worden gegooid. Beter voor het milieu en voor jouw portemonnee!

Wat kan je verwachten van een tweede kans product?

Tweede kans producten zijn door onze professionals gecontroleerd. Hierdoor mag je verwachten dat alle tweede kans producten nog in goede staat verkeren. Het product kan incompleet zijn, maar dat betekent natuurlijk niet dat de kwaliteit van het product minder is!

De artikelen zijn over het algemeen geretourneerde artikelen die nog in goede staat verkeren. Maar door een missend etiket, dop of deuk kan het artikel niet meer als ‘nieuw’ worden verkocht. Maar aan de inhoud verandert natuurlijk niets, vandaar is het zonde om het product niet te gaan verkopen uiteraard. Daarom kan jij met korting jouw favorieten producten scoren! Duurzamer, milieu vriendelijker en beter voor jouw portemonnee!

*De verpakking van het product kan geopend of licht beschadigd zijn

Shop en profiteer van nog meer korting

Er worden regelmatig producten toegevoegd aan deze categorie, dus laat je verrassen en neem regelmatig een kijkje bij de nieuwe tweede kansjes. En onthoud: op = op, dus wacht niet te lang met bestellen!

Bestel gemakkelijk en snel op Haibu! Zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. Bestel je voor minimaal €30 exclusief btw? Dan profiteer je tevens van gratis verzending.