Trainingscentrum

Je bent nooit uitgeleerd, zeker niet als hair & beauty professional! Daarom biedt Haibu een divers aanbod aan trainingen en workshops om jouw vaardigheden te ontwikkelen en perfectioneren.

Trainingen 2022

Trainingen Mei

Trainingen Juni

Trainingen Juli

Trainingen September

Trainingen Oktober

Trainingen November

Trainingen December

Groot en divers aanbod aan trainingen en workshops!

In ons vakgebied zijn er altijd skills en technieken om te leren, maar ook nieuwe trends om te ontdekken. Daarom biedt Haibu jou ook dit seizoen weer een groot en divers aanbod aan trainingen en workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bestaande vaardigheden te perfectioneren. Zo bieden we onder andere haircoloring workshops, bruidskapsel trainingen en verzorging & styling technieken. Maar ook op het gebied van beauty zijn er workshops zoals Browstyling by Refectocil en een make-up training van Make-Up Studio. Hair & beeauty professionals gaan persoonlijk met jou aan de slag om de nieuwste technieken aan te leren zodat jij vervolgens jouw klanten blij kan maken met een trendy haarstijl of make-uplook. Na een cursus krijg je natuurlijk een certificaat!
Wil je meer informatie over een training? Klik op een training en zie waar het over gaat, wat je gaat doen, welke professional met jou aan de slag gaat en wanneer het is. Alle trainingen vinden plaats in het Haibu Experience Center in het hart van Amersfoort. Heb je nog vragen? Stuur een mail naar info@haibu.nl of bel naar 033-7370348.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina