Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

23 februari 2021

Kappers weer open met deze strenge hygiënemaatregelen

Kappers vanaf 3 maart weer open. De belangrijkste punten uit het hygiëneprotocol lees je in deze blog.

22 februari 2021

Wel of niet open? Een duivels dilemma voor de kapper

Het ziet er naar uit dat de kapsalons vanaf 2 maart hun deuren weer mogen openen. Goed nieuws, zou je denken. Toch merken we dat veel kappers in een lastig dilemma zitten. In deze blog lees je waarom.

18 februari 2021

Tutorial: Blow-dry Look

In deze tutorial legt Annelien jou stap voor stap uit hoe jij een mooie Blow-dry Look in het haar kunt creëren! Bekijk haar video en shop direct de benodigde producten op Haibu!

17 februari 2021

Eerste hulp bij Lockdown: Je eigen pony knippen

Wanneer je een pony hebt, weet je dat deze regelmatig bijgeknipt moet worden. Er is namelijk niets vervelender dan een pony die voor (of in) je ogen gaat zitten! Maar hoe ga je dit doen, nu alle kapsalons gesloten zijn tijdens deze lockdown? Charelle, werkzaam in ons Haibu Experience Center, legt jou in deze blog stap voor stap uit hoe je dit het beste kunt aanpakken!

11 februari 2021

Mogen kapsalons in Nederland vanaf maart weer open?

Mogen Nederlandse kapsalons in maart hun deuren weer openen? Of wordt de lockdown verlengd? Deze vraag houdt de kappersbranche en al hun klanten al tijden bezig.

10 februari 2021

Wella Trendvision winnaar Felicia Kappen nieuwe Elleure Educator

Elleure heeft een nieuwe educator: Wella Trendvision 2020 Gold Winner en colour specialist Felicia Kappen!

4 februari 2021

11 Redenen om te kiezen voor Eleven Australia

Australisch, simpel en effectief. Dat zijn de drie kernwoorden van het merk Eleven Australia. Heb jij nog geen kennis gemaakt met dit merk? In deze blog delen wij 11 redenen waarom wij van Haibu fan zijn van de producten van Eleven Australia. Lees snel verder en ontdek waarom ook jij voor dit merk moet kiezen!

4 februari 2021

Statisch haar? Niet met de producten van Eleven Australia!

Buiten is het koud en nat, binnen staat de verwarming te loeien. Dat betekent vaak maar één ding: statisch haar! In deze blog leer je hoe je jouw haar weer onder controle kunt krijgen met de producten van Eleven Australia. Lees je mee?

20 januari 2021

Zo onderhoud je jouw tondeuse en trimmer

Om er voor te zorgen dat jij altijd hygiënisch te werk gaat én om de levensduur van jouw tondeuse en/of trimmer te verlengen, is het belangrijk om het apparaat regelmatig te reinigen. Maar hoe reinig je een tondeuse/trimmer? In deze blog leggen we het je graag uit.

15 januari 2021

5 Tips om jouw haar mooi en gezond te houden tijdens de lockdown

We zitten al een tijdje in lockdown en jammer genoeg is het nog lang niet voorbij. Nu de kapsalons dus óók nog een tijdje gesloten blijven, kunnen wij ons helemaal voorstellen dat jij letterlijk met je handen in het haar zit! In deze blog vind je de beste tips om jouw haar gezond en mooi te houden tijdens deze lockdown. Lees snel verder!

14 januari 2021

TIP: De Elleure haarverf kit 1+1 gratis

Tip voor tijdens de lockdown: shop deze handige Single Use kit van Elleure. Je profiteert tijdelijk van een superaanbieding: 1+1 gratis!

10 januari 2021

Ontdek de Haibu Educatie Agenda van 2021

Een nieuw jaar is begonnen! En wat hoort er bij de start van een nieuw jaar? Goede voornemens! Heb jij als professional het goede voornemen om nieuwe skills en technieken te leren en trends te ontdekken? Dan ben je bij Haibu aan het juiste adres!