Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

22 november 2020

Dit wonderserum van Kérastase wil jij hebben!

Iedereen wil prachtig, gezond, vol en glanzend haar. Kérastase heeft een serum ontwikkeld dat het haar daadwerkelijk meer body geeft en het transformeert naar prachtige, jeugdige lokken! Lees snel verder over dit wonderserum.

17 november 2020

Top 10 Herfst Favorites van Xelly Cabau van Kasbergen!

Speciaal voor Haibu heeft onze ambassadrice Xelly Cabau van Kasbergen ook deze keer weer haar Top 10 Favorites op een rijtje gezet, maar nu speciaal voor de herfst. Lees snel verder en ontdek alle favoriete herfst producten van Xelly!

15 november 2020

Ontdek dé anti-aging voor het haar: Kérastase Chronologiste

Al enige tijd is het Chronologiste gamma van Kérastase de beste oplossing geweest voor haarherstel en –regeneratie. Kérastase heeft nu alle producten vernieuwd naar een systeem dat het haar volledig revitaliseert – van de hoofdhuid tot in de haarpunten! Lees snel verder en kom alles te weten over deze vernieuwde haarverzorgingsroutine.

9 november 2020

Wij zijn weer op televisie!

Yes! We zijn weer te zien op televisie! Nu zijn we ook te zien bij SBS6, SBS9, en Net5! Met natuurlijk een kleine selectie van ons enorm ruime assortiment. zie jij het verschil? Zelf zijn we hier mega enthousiast over. We zijn daarom super benieuwd naar wat jullie er van vinden! Laat je het ons weten wanneer je ons voorbij ziet komen? Tag ons met #Kapperskorting op social media.

5 november 2020

Limited Edition: Steampod x Karl Lagerfeld

Vier de veelzijdige Franse stijl met deze Limited Edition Steampod x Karl Lagerfeld! Jouw favoriete stylingtool is nu tijdelijk verkrijgbaar een ander jasje. Niet een one-size-fits-all, maar een tool met een unieke en stijlvolle look die de stijl en avant-garde geest van L’Oréal Professionnel en Karl Lagerfeld combineert.

3 november 2020

Deze 4 massagetechnieken wil jij gebruiken bij jouw klanten!

Niets is fijner dan een ontspannen hoofdmassage tijdens een kappersbezoek. Dit kun je aanbieden als extra service of standaard doen tijdens een behandeling. In slechts 5 minuten geef jij jouw klant al een heerlijk ontspannen gevoel, zonder dat je daar allerlei verschillende materialen voor hoeft te gebruiken. Gun jouw klanten een extraatje in de vorm van een relaxerende hoofdhuidmassage. Lees snel verder!

3 november 2020

The box van Xelly

Wij hebben iets leuks voor je! Xelly - bekendste haarstyliste van Nederland én ambassadrice van Haibu – heeft een box met haar favorites van ons ontvangen, hoe leuk!

27 oktober 2020

Stijltang gebruiken om krullen te maken? Niet doen!

Steeds vaker komen er stijltangen op de markt waarmee je ook krullen kunt maken. Dit lijkt een geweldige oplossing. Je hebt hierdoor nog maar één tool nodig, super handig! Toch raden wij aan om voor het zetten van krullen géén stijltang te gebruiken, maar gewoon die oude vertrouwde krultang of krulset. In deze blog lees je waarom.

19 oktober 2020

De 10 beste cadeau ideeën voor de feestdagen!

Het lijkt misschien nog héél ver weg, maar de feestdagen komen er weer aan. Het uitgelezen moment om jouw medewerkers en klanten (en natuurlijk jezelf) eens flink in de watten te leggen! Op Haibu hebben wij een ruime keuze aan prachtige cadeausets en andere gifts, zodat jij altijd het perfecte geschenk kunt geven. Speciaal voor jou hebben wij een top 10 samengesteld met de beste cadeau ideeën, lees snel verder!

13 oktober 2020

Hoe ga jij om met twijfelgevallen in deze corona-periode?

We zijn er zo langzamerhand al aan gewend, de extra maatregelen die worden getroffen in verband met het coronavirus. Toch blijft het in sommige gevallen lastig om hier mee om te gaan. Wat doe je bijvoorbeeld wanneer je twijfelt of een klant verkouden is? In deze blog geven we jou een aantal tips hoe je hier mee om kunt gaan!

7 oktober 2020

Ik wil als kapper een stoel huren, hoe werkt dat?

Je bent (beginnend) zelfstandig werkend kapper, mobiele kapper of student en op zoek naar een eigen werkruimte waar jij jouw klanten professioneel kunt ontvangen. In deze blog lees je alles over de verschillende mogelijkheden!

2 oktober 2020

Help, ik heb hoofdluis ontdekt!

Brrrr, hoofdluis. Krijg jij ook al jeuk als je aan het woord denkt? Wij wel! Luizen zijn kleine beestjes die graag leven op behaarde plekjes. Vooral het hoofd is een populaire plek. Het is een heel gedoe om van die vervelende beestjes af te komen. Daarom is het goed om jezelf en anderen regelmatig te checken op hoofdluis. Heb je de vervelende beestjes gespot? Grijp dan direct in om verspreiding te voorkomen. Wij hebben handige tips!