Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

14 september 2020

EXCLUSIEF: Order nu Indola ACT NOW!

Je hebt het al kunnen lezen in één van onze vorige blogs: Indola lanceert een nieuwe innovatieve lijn ACT NOW!. Deze musthave producten zijn vanaf nu EXCLUSIEF verkrijgbaar op Haibu!

12 september 2020

Ontdek alle voordelen als PRO

Op Haibu shop je altijd voordelig jouw favoriete hair & beautyproducten, kappersbenodigdheden, stylingtools en accessoires. Maar we doen meer! Voor de professional heeft Haibu namelijk exclusieve voordelen waar jij, als zakelijke klant, direct van kan profiteren!

1 september 2020

Xelly Cabau van Kasbergen knipt lange lokken af

Groot nieuws! Meest bekende haarstyliste van Nederland - Xelly Cabau van Kasbergen - knipt lange lokken af. Dit was te zien op haar Instagram.

1 september 2020

After summer hairdo's van Xelly Cabau van Kasbergen

Op zoek naar de leukste after summer hairdo's? Xelly (bekendste hairstyliste van Nederland) heeft in samenwerking met Kapperkorting.com deze blog met de leukste hairdo's gemaakt. Laat je inspireren!

1 september 2020

After summer hair tips van Xelly Cabau van Kasbergen

Ontploft haar na de zomer? Xelly heeft in samenwerking met Kapperkorting.com deze blog met tips en tricks geschreven!

30 augustus 2020

Dolphin Skin: dé beautytrend van nu

Deze trend maakt je de huid net zo glad en glanzend als dat van een dolfijn. Vogue en Xelly Cabau van Kasbergen zijn al fan!

30 augustus 2020

Coming soon: Indola ACT NOW!

Vanaf 1 oktober lanceert Indola EXCLUSIEF op Haibu hun nieuwe innovatieve lijn: ACT NOW!

18 augustus 2020

Masterclasses van Xelly Cabau van Kasbergen

Onlangs maakte Xelly Cabau van Kasbergen in één van haar vlogs bekend dat ze weer masterclasses gaat geven. In het verleden heeft Xelly al vaker masterclasses gegeven. Deze waren zo’n groot succes, dat ze hier nog steeds veel vraag naar kreeg. Om aan deze vraag te voldoen komt ze binnenkort moet nieuwe masterclasses. Wij zijn super enthousiast!

9 augustus 2020

Bescherm het haar tegen zon, zee en chloor!

Het is vakantie en ook in Nederland is de zomer nu écht begonnen. De zon schijnt volop en met deze hoge temperaturen nemen we ter verkoeling graag een verfrissende duik in het zwembad of de zee. Ontzettend fijn, dit mooie weer, maar het haar heeft het tijdens deze zomerperiode zwaar te verduren!

7 augustus 2020

Ontdek Elleure met deze nieuwe pakketten!

Vanaf vandaag komt Elleure met een speciaal proefpakket (Experiment) en twee starterspakketten (Debut en Ultime), zodat jij op een voordelige manier kennis kunt maken met de professionele producten van dit merk. Deze pakketten zijn exclusief verkrijgbaar op Haibu!

1 augustus 2020

The NEW box PRO Zomer

Als kapster is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten, en misschien wil jij wel eens iets anders proberen dan het huidige merk dat je nu gebruikt. The NEW box PRO voorziet jou ieder seizoen van de nieuwste professionele kappersproducten. Ontdek nu The NEW box PRO Zomer!

1 augustus 2020

The NEW box Zomer

Het is volop zomer, dat vraagt om een box vol met de nieuwste en leukste hair- en beautyproducten! Wij hebben onze favoriete nieuwe zomer producten voor jou samengevoegd in een voordelige The NEW box Zomer. Je shopt de producten t.w.v. €68,35 voor slechts €39,95!