Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

22 juni 2020

NIEUW: Matrix Total Results Dark Envy

We zijn natuurlijk allemaal bekend met zilvershampoos, geschikt voor koel blond, wit en grijs haar. Matrix komt met een nieuwe Total Results lijn, speciaal voor brunettes die ook cool door het leven willen gaan: Dark Envy.

17 juni 2020

PRO Tutorial: Bold Expressionist

Gedurfde kleuring voor een levendig veelzijdig roze met oranje ondertonen met de nieuwste producten van Schwarzkopf Chroma ID.

16 juni 2020

De leukste cadeautips voor Vaderdag!

Zondag 21 juni is het Vaderdag. Tijd om alle papa’s weer even flink in de watten te leggen. En hoe doe je dat beter dan met de producten van Haibu? Heb je nog geen idee wat je jouw vader kunt geven? Hieronder delen wij een aantal tips zodat jij het perfecte Vaderdagcadeau kunt shoppen!

15 juni 2020

HOT: Dit zijn dé haarkleur trends voor deze zomer!

Nu de kapsalons weer geopend zijn en de zomer voor de deur staat, is het de perfecte tijd voor een nieuwe, frisse haarkleur. Een nieuw seizoen brengt altijd weer nieuwe trends met zich mee. Bij Haibu hebben wij voor jou de 5 hottest trends op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

8 juni 2020

Elleure: Jouw nieuwe favoriet, in de salon en thuis!

Hoera! Vanaf vandaag shop je hét nieuwe, Nederlandse merk Elleure bij Haibu! Iedereen is het waard om natuurlijk mooi haar te hebben. Dankzij Elleure is dit nu mogelijk! Dit merk is van Nederlandse bodem en staat voor fashion, kwaliteit en kleur. Geef het leven kleur en de Franse elegantie die het verdient. Met Elleure creëer je het mooiste resultaat met de meest prachtige kleuren!

3 juni 2020

Met deze 6 tips kom jij als ZZP kapper de Corona-tijd door!

Sinds 11 mei zijn de maatregelen tegen het coronavirus aangepast en dit betekent dat kappers weer aan het werk mogen! Uiteraard wel onder speciale voorwaarden, zoals dat klanten alleen op afspraak kunnen komen en er gepaste afstand tussen de klanten en kappersstoelen moet zijn. Voor ZZP’ers is werken tijdens deze Corona-tijd een hele uitdaging. Daarom hebben wij voor jou 6 praktische tips op een rijtje gezet zodat jij, als ZZP’er, deze Corona-tijd doorkomt!

13 mei 2020

Tips & Tricks - Back to business

Goed nieuw! De salons zijn weer geopend en wij zijn erg blij dat jullie weer aan de slag kunnen. De kappersbranche moet wel rekening houden met een aantal maatregelen, zoals gepaste afstand creeëren tussen de kapperstoelen en klanten op afspraak plannen. L'Oréal heeft tal van initiatieven voorbereid om jou als professional zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Bekijk hieronder de tips & tricks!

4 mei 2020

Alles over mondkapjes in de kapsalon

Het coronavirus heeft een grote impact op de wereld. Helaas mogen de salons nu nog niet open, maar er komt een dag dat jouw salon weer open mag. Uiteraard wel met hygiëne maatregelen om jezelf en jouw klanten zo goed mogelijk te beschermen. Een mondkapje is een ideale oplossing voor in de salon, wil jij hier alles over weten? Lees dan snel verder!

1 mei 2020

PERSBERICHT - Bijna driekwart van Nederland vindt dat kapsalons weer open kunnen

Onderzoeksbedrijf Motivaction heeft in samenwerking met Haibu onderzoek gedaan naar welke impact corona heeft op de kappersbeleving. Dat de impact enorm is, verbaasd helemaal niemand. Lees er meer over!

30 april 2020

Wat vindt Nederland van het heropenen van kapsalons?

Wat is het gevoel in de samenleving over de huidige coronamaatregelingen van kappers? Willen Nederlanders dat kapsalons hun deuren weer openen na 20 mei of vinden zij dit niet verstandig? Haibu heeft prominent onderzoeksbureau Motivaction opdracht gegeven om te onderzoeken wat de impact is van het coronavirus op de kappersbeleving. Voorzitter van branchevereniging ANKO zat op 30 mei 2020 bij Jinek om over dit onderwerp te

9 april 2020

Hygiëne tips voor in de salon – coronavirus

Zo kun jij straks veilig én met nieuwe kennis van start! Lees snel verder voor de 10 basisregels rondom hygiëne in de salon.