Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

12 oktober 2016

Goldwell Stylesign: ontdek de 6 nieuwe producten!

Jullie hebben het vast voorbij zien komen op één van onze kanalen want we zijn er erg enthousiast over: de Relaunch van Goldwell StyleSign. In een eerder blog vertelden we jullie al over de vijf verschillende lijnen. Wil je dit nog eens teruglezen? Klik dan hier. But the best is yet to come! Goldwell StyleSign … "Goldwell Stylesign: ontdek de 6 nieuwe producten!" verder lezen Het bericht Goldwell Stylesign: ontdek de 6 nieuwe producten! verscheen eerst op Kapko Magazine.

3 oktober 2016

Beautytrend: Galaxy freckles

Buitenaards mooi? Een beautytrend van outer space: de galaxy freckles zijn hot topic in make-up land. Door je gezicht te voorzien van een sterrenstelsel aan kleuren, sterren en planeten, creëer je een dromerige look. Alsof je een manga prinses bent die zo uit een cartoon stapt. Dit zijn de leukste. Zelf niet zo handig met … "Beautytrend: Galaxy freckles" verder lezen Het bericht Beautytrend: Galaxy freckles verscheen eerst op Kapko Magazine.

29 september 2016

ISO Beauty: voor iedereen een stijltang!

Een stijltang is onmisbaar geworden in de kapsalon én badkamer van elke vrouw. Wanneer jij je haar het liefst tot in de puntjes verzorgd voordat je s’ochtends de deur uitgaat of je stijlt regelmatig het haar van je klanten dan is de aanschaf van een kwalitatief goede stijltang zeer belangrijk. Bij de aanschaf van een … "ISO Beauty: voor iedereen een stijltang!" verder lezen Het bericht ISO Beauty: voor iedereen een stijltang! verscheen eerst op Kapko Magazine.

27 september 2016

Comeback the 80’s look

Dankzij YSL gaan we weer back to the eighties, zowel kleding, haar en make-up leken direct uit de jaren tachtig te komen tijdens de laatste show. Denk aan sleek wetlooks, poofy toupeertrucage en va-va-volume. Wat make-up betreft leef je je uit met blauwe en zwarte eyeliner, rode en roze lipstick en een tikje overdreven blush … "Comeback the 80’s look" verder lezen Het bericht Comeback the 80’s look verscheen eerst op Kapko Magazine.

27 september 2016

Waarom je op moet passen met een UV-lamp voor gelnagellak

Gel nagellak is mooi en je hebt er lang plezier van, maar toch kleeft er een nadeel aan het gebruiken van de UV-lamp waarvan veel vrouwen niet op de hoogte zijn. Door je handen steeds onder een UV-lamp te leggen, beschadigt de huid namelijk. Vergelijk het met onbeschermd zonnen of naar de zonnebank gaan. Door … "Waarom je op moet passen met een UV-lamp voor gelnagellak" verder lezen Het bericht Waarom je op moet passen met een UV-lamp voor gelnagellak verscheen eerst op Kapko Magazine.

27 september 2016

Zo voorkom en behandel je droogtelijntjes

Bij het aanbreken van een nieuw seizoen moet ook je huid wennen aan nieuwe weersomstandigheden met als gevolg het ontstaan van droogtelijntjes in de huid. Dit zijn geen diepe rimpels door gebrek aan elasticiteit, maar simpelweg een soort ‘barstjes’ in je huidoppervlakte vanwege een vochttekort in de huid. Je kunt ze voorkomen door veel water … "Zo voorkom en behandel je droogtelijntjes" verder lezen Het bericht Zo voorkom en behandel je droogtelijntjes verscheen eerst op Kapko Magazine.

27 september 2016

Blush voor elke gezichtsvorm

Met blush zit je altijd goed! Ook al draag je amper make-up, blush geeft je hele gezicht een instant glow! Zo breng je ‘m passend aan bij jouw gezichtsvorm. Lang gezicht Heb je een langwerpig gezicht? Breng blush dan aan op de appeltjes van je wangen en vervaag het richting je slapen. Zo lijkt je … "Blush voor elke gezichtsvorm" verder lezen Het bericht Blush voor elke gezichtsvorm verscheen eerst op Kapko Magazine.

21 september 2016

In 4 stappen af van overbehandeld haar met Kérastase Resistance Thérapiste!

Kérastase heeft een obsessie: ze zijn constant op zoek naar de ware structuur van het haar. En daar plukken wij de vruchten van! Het is geen geheim dat het luxueuze merk Kérastase enorm populair is en wij denken dat dit komt doordat de producten écht goed werken & een feestje voor zowel hoofdhuid als haar … "In 4 stappen af van overbehandeld haar met Kérastase Resistance Thérapiste!" verder lezen Het bericht In 4 stappen af van overbehandeld haar met Kérastase Resistance Thérapiste! verscheen eerst op Kapko Magazine.

20 september 2016

Essential van de kapper: de kapmantel

Het is vaste prik tijdens een bezoekje aan de kapper. Zodra we plaats hebben genomen in de stoel, krijgen we een kapmantel om. Soms zit de mantel te strak om onze nek, maar dat nemen we voor lief! Eén ding is duidelijk: we worden in de meeste gevallen niet geknipt en geverfd zonder een kapmantel. In dit … "Essential van de kapper: de kapmantel" verder lezen Het bericht Essential van de kapper: de kapmantel verscheen eerst op Kapko Magazine.

15 september 2016

Style en verzorg je haar met Potion 9

De naam van dit product heeft iets mysterisch. Het doet ons denken aan een geheim drankje, maar dan bedoeld voor het haar. In dit artikel gaan we je meer vertellen over dit haarstylingproduct van Sebastian. Potion 9: Als vanouds! Zit jij al een tijd in het kappersvak? Grote kans dat je al bekend bent met Potion 9 van … "Style en verzorg je haar met Potion 9" verder lezen Het bericht Style en verzorg je haar met Potion 9 verscheen eerst op Kapko Magazine.

15 september 2016

Haaruitval bij vrouwen

Haaruitval bij vrouwen komt vaker voor dan je denkt. Volgens een studie van haarinstituut Philip Kingsley is het aantal vrouwen met haaruitval het afgelopen decennium toegenomen. Dit kan komen doordat het onderwerp minder taboe is geworden, maar ook een verandering in lifestyle en dieet kan een reden zijn. Stress Stress is een van de bekendste […] Het bericht Haaruitval bij vrouwen verscheen eerst op Kapko Magazine.

15 september 2016

Knippen met Kyone!

De essentials voor kappers zijn natuurlijk de juiste knipscharen. Scharen zijn er in diverse soorten, maten, materialen en van verschillende merken. Op Haibu bieden wij een breed assortiment Kyone knipscharen aan. Waarom? Kyone knipscharen worden zowel door professionals gebruikt én ontworpen. Voor elk kapsel heeft Kyone de juiste schaar beschikbaar. In dit artikel laten we … "Knippen met Kyone!" verder lezen Het bericht Knippen met Kyone! verscheen eerst op Kapko Magazine.