Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 augustus 2016

Zo fake je voller haar!

Er was een tijd dat supersteil haar de norm was, maar de volumetrend uit de jaren tachtig komt weer volop terug in het dagelijks leven. Maar wat doe je wanneer jouw natuurlijke haar verre van volumineus is? Dan fake je dat toch gewoon! Mousse Een volumemousse is key voor elke look met volume. Breng een … "Zo fake je voller haar!" verder lezen Het bericht Zo fake je voller haar! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Zo houd je je wenkbrauwen in model

Wenkbrauwen geven ons gezicht expressie en laten zien in welke mood je bent. Bij verbazing gaan ze omhoog en bij boosheid zakken ze een stuk naar beneden. Zo houd je de furry friends boven je ogen in shape. Epileren De meest voor de hand liggende manier van wenkbrauwen bijwerken, is ze epileren met een pincet. … "Zo houd je je wenkbrauwen in model" verder lezen Het bericht Zo houd je je wenkbrauwen in model verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Je gelooft nooit wat nu de nieuwe wimpertrend is!

Valse wimpers zijn hot topic. 3D, Russian Volume en One by One wimpers zijn allemaal razend populair. Met valse wimpers zie je er altijd opgemaakt uit en hoef je geen mascara meer te gebruiken. Het uitvallen van je valse wimpers is dan weer een nare bijkomstigheid en het feit dat het redelijk prijzig is om … "Je gelooft nooit wat nu de nieuwe wimpertrend is!" verder lezen Het bericht Je gelooft nooit wat nu de nieuwe wimpertrend is! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Deze 7 dingen wist je nog niet over je haar

We denken alles te weten over ons haar, maar er zijn genoeg wetenschappelijke feitjes waar je vast nog nooit bij stil hebt gestaan… Nat haar kan 30% langer zijn dan droog haar. Haar groeit sneller in warm weer, want warmte stimuleert de bloedsomloop en zo de haargroei. Al het haar op je hoofd is dood, … "Deze 7 dingen wist je nog niet over je haar" verder lezen Het bericht Deze 7 dingen wist je nog niet over je haar verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

De bekendste 90’s manicure in een ander jasje

Hij is back: de french manicure! Doet ‘ie je vooral denken aan de jaren negentig á la Leontine Ruiters-Borsato? No worries, de naturel variant met spierwitte tip is niet waar we het over hebben, want de french manicure van nu heeft een hele andere look gekregen, waardoor we hem weer superfijn vinden! Je mag je … "De bekendste 90’s manicure in een ander jasje" verder lezen Het bericht De bekendste 90’s manicure in een ander jasje verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Trend: #nomakeup

Alicia Keys kondigde onlangs aan zich niet langer te willen verschuilen achter het masker genaamd make-up! Sindsdien draagt ze geen make-up meer en dat heeft een beweging in gang gezet. #nomakeup Is de hashtag geworden voor een grote groep vrouwen die vanaf nu ‘nee’ zeggen tegen het dragen van make-up, omdat ze graag zichzelf willen zijn … "Trend: #nomakeup" verder lezen Het bericht Trend: #nomakeup verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Wat is een chignon en hoe maak je deze?

Een chignon is een populaire hairstyle op de beautyblogs, maar het kan zijn dat je je afvraagt wat het eigenlijk precies is? De chignon komt van het Franse ‘chignon du cou’, wat achterkant van de nek betekent. Het is meestal een knot of een afgeleide daarvan die zich laag in de nek bevindt. De hairstyle … "Wat is een chignon en hoe maak je deze?" verder lezen Het bericht Wat is een chignon en hoe maak je deze? verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Dit zijn de vijf beste oefeningen voor strakke billen

Je bilspieren trainen kan eigenlijk altijd en overal. Terwijl je op de fiets zit of aan het wandelen bent, maak je ze al sterker. Om ze echt aan het werk te zetten en een goede kont te krijgen kun je extra fitnessoefeningen doen. Squat De squat is de ultieme oefening voor je bilspieren. Sta rechtop … "Dit zijn de vijf beste oefeningen voor strakke billen" verder lezen Het bericht Dit zijn de vijf beste oefeningen voor strakke billen verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Trend: Hair Strobing

Hair strobing is een nieuwe highlight techniek die wereldwijd helemaal hot is. Een custom made techniek die elke vrouw flatteert, aangezien de highlights bij elke persoon op een andere plaats worden aangebracht, afhankelijk van je gezichtsvorm en natuurlijke haarkleur. Strobing richt zich op het accentueren van je goede features zoals jukbeenderen of kaaklijn door middel van … "Trend: Hair Strobing" verder lezen Het bericht Trend: Hair Strobing verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Nieuwe haarkleur van Marc Jacobs: Parelgrijs en mink

Dat zijn de nieuwe haarkleuren voor aankomend najaar als het aan Marc Jacobs ligt. Bij zijn laatste show droegen de modellen pruiken in diverse tinten die je doen denken aan je oudtante Agaath. Het idee was om te spelen met tonen en de pruiken in een tint te verven die een beetje ‘damesachtig’ en ‘antiek’ […] Het bericht Nieuwe haarkleur van Marc Jacobs: Parelgrijs en mink verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Nieuw: de sombré look

De ombré look kennen we al een tijdje (lichte punten, donkere bovenkant), maar nu is er de sombré, wat staat voor subtle ombré. Een subtiele variant op de ombré dus. Hierbij zijn de overgangen natuurlijker, waardoor het net lijkt alsof het van jezelf is. Deze look is geschikt voor elke haarkleur en loopt maar 1 of […] Het bericht Nieuw: de sombré look verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Stijlicoon: Christina Hendricks

Een bombshell redhead. Zo wordt Christina Hendricks ook wel genoemd. Deze roodharige actrice is bekend geworden door haar rol als Jane in de tv-hit Mad Men. Haar altijd perfect gestifte lippen, prachtige zandloperfiguur en perfecte secretaresse coupe maken haar tot een fifties stijlicoon. Hoe krijg je haar look? Zorg ervoor dat je huid vlekkeloos als […]