Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 augustus 2016

Dorstlesser voor het haar

Het haar kan uitdrogen door diverse factoren. Wat te denken van zon, hittestyling, chloor, zout water, te vaak wassen, kou, verwarming of airco? Ook invloeden van binnenuit zoals hormoonschommelingen kunnen zorgen voor uitdroging van het haar. Je haar heeft eigenlijk gewoon dorst op zo’n moment. Het vochtgehalte in het haar is te herstellen door het […] Het bericht Dorstlesser voor het haar verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Vrolijk deuntje van Chanel

Je gaat er spontaan een deuntje van fluiten: de voorjaarscollectie van Chanel. De collectie vol roze kleuren voor wangen, lippen en nagels is geïnspireerd op vrolijke muzieknoten. Lichtroze, frambozen roze en cerise zijn allemaal van de partij dit seizoen. Ga voor glanzende lippen, een blos op de wangen en strak gelakte nagels. Ze maakten er […] Het bericht Vrolijk deuntje van Chanel verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Zijde voor het haar: Biosilk Silk Therapy

Dit product bestaat al jaren en is ondertussen een echte klassieker geworden. Waarom iedereen fan van dit product is? Lees het hier… BioSilk Silk Therapy is onderdeel van de Therapy System lijn van BioSilk. De producten uit deze lijn zijn verrijkt met zijde en voeden het haar. Zijde bevat grotendeels dezelfde aminozuren als menselijk haar, […] Het bericht Zijde voor het haar: Biosilk Silk Therapy verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Beach hair: Zo gebruik je surfspray

De zon begint weer te schijnen en dus is het tijd om wat aandacht te besteden aan een update voor het haar. Een leuk product om mee te spelen en te experimenteren is de surfspray… Surfspray is eigenlijk een haarspray, maar dan bevat deze (zee)zout. Hierdoor maakt ‘ie het haar stug en mat, precies dat […] Het bericht Beach hair: Zo gebruik je surfspray verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Trend: bad girl hair

Rihanna move over! Er zijn meerdere bad girls op de catwalk gesignaleerd dit seizoen. Allemaal hebben ze één ding gemeen: een wilde coupe vol sexyness… Bad girl haar is een trend die we veel voorbij zien komen dit seizoen. De punten zijn vaak bot en piekerig geknipt, waardoor je een stoer ‘rockchick’ effect krijgt. De […]  

18 augustus 2016

Trend: de echte out of bed look

Oeps, in slaap gevallen op je vrije dag? Kijk na je middagdutje in de spiegel en je coupe zal er niet heel anders uitzien dan die van de modellen tijdens de SS 2014 show van Tom Ford. Flink messy en vooral alsof je er niets aan gedaan hebt. Een look die je heel makkelijk nadoet door […]  

18 augustus 2016

Handig! Nekeze nekkussen voor alle wasbakken

Haar uitspoelen in een wasbak kan soms ongemakkelijk zijn. Zeker wanneer je al rug- of nekklachten hebt, is een zachte ondersteuning een verademing… Gebruik daarom een H&C nekbeschermer van Nekeze.com. Een zacht kussen dat op elke maat wasbak past. Na gebruik kan je hem wassen op 40 graden en is ‘ie weer klaar voor gebruik. […] Het bericht Handig! Nekeze nekkussen voor alle wasbakken verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Musthave voor in de salon: Finesse Towel

De perfecte handdoek voor in de salon, dat is de Finesse Towel. De praktische vorm zorgt voor optimaal comfort voor klant en kapper… Door de praktische vorm sluit de Finesse Towel perfect aan rond de nek waardoor de klant meer comfort ervaart. De flap in de nekuitsparing sla je over de kleding van de klant […] Het bericht Musthave voor in de salon: Finesse Towel verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Anytime, anywhere: Aqua Shine borstel

Een borstel voor droog, nat, dik, dun, krullend of steil haar. Voor heren, dames en kids. De Aqua Shine borstel is een multifunctionele topper die altijd van pas komt. Gebruik hem onder de douche, bij het zwembad of gewoon voor de spiegel. De borstels zijn zo ontworpen dat ze het haar gemakkelijk en pijnloos ontwarren. […] Het bericht Anytime, anywhere: Aqua Shine borstel verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Kittige haaraccessoires van Maison Michel

Het fashionable hoedenmerk Maison Michel maakt ook te leuke haaraccessoires! Wat denk je van diadeempjes met poezen- of konijnenoren? Superleuk toch? De Olsen Twins zijn fan samen met vele andere Hollywoodsterren. Je moet wel even diep in de buidel tasten, want een poezelig diadeempje kost rond de 300 euro. Bekijk de collectie hier. Het bericht Kittige haaraccessoires van Maison Michel verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Mannen trend: het schooljongen kapsel

De nieuwe trend voor heren is het schooljongen kapsel. We zien hem bij Chistopher Kane, Topman en Burberry Prorsum op de catwalk. De  voorkant is wat langer en heeft soms een zijscheiding of is een beetje naar de zijkant gekamd. De achterkant is keurig geknipt en geschoren en een stuk korter. Deze look staat elke […]  

18 augustus 2016

Minder rimpels dankzij Face Yoga?

Celebs zoals Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston zijn verslaafd aan Face Yoga! Met deze work-out voor je gezicht word je (zo wordt beweerd) in no-time de gelukkige eigenaresse van een strak gezicht. Face Yoga bestaat uit diverse oefeningen, die je gezicht laten ontspannen en de spierkracht versterken. Door de versterkte spieren en de ontspannen modus […] Het bericht Minder rimpels dankzij Face Yoga? verscheen eerst op Kapko Magazine.