Minder rimpels dankzij Face Yoga?

Celebs zoals Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston zijn verslaafd aan Face Yoga! Met deze work-out voor je gezicht word je (zo wordt beweerd) in no-time de gelukkige eigenaresse van een strak gezicht.

Face Yoga bestaat uit diverse oefeningen, die je gezicht laten ontspannen en de spierkracht versterken. Door de versterkte spieren en de ontspannen modus van je huid voorkom je rimpels en het zakken van de huid. Om het je makkelijk te maken is er een gratis Face Yoga app te downloaden in de Itunes App Store. Eigenlijk is het gekke bekken trekken om in shape te komen.

Of het nu echt werkt is de vraag, want er zijn dermatologen die juist beweren dat je er sneller rimpels van krijgt. Hoe vaker je de huid beweegt hoe eerder er een rimpel in blijft staan, eigenlijk zoals met het vouwen van een blaadje papier, is hun stelling. Face Yoga fanaten beweren niet dat je rimpels verdwijnen, maar wel dat het je spieren ontspant en daardoor een soort natuurlijk botox effect heeft. Het klinkt ook logisch: normale yoga ontspant je lichaam en bouwt spierkracht op, waarom zou het met Face Yoga dan anders zijn?

Wat denk jij ervan?

Het bericht Minder rimpels dankzij Face Yoga? verscheen eerst op Kapko Magazine.

Deel deze blog