Zijde voor het haar: Biosilk Silk Therapy

Dit product bestaat al jaren en is ondertussen een echte klassieker geworden. Waarom iedereen fan van dit product is? Lees het hier…

BioSilk Silk Therapy is onderdeel van de Therapy System lijn van BioSilk. De producten uit deze lijn zijn verrijkt met zijde en voeden het haar. Zijde bevat grotendeels dezelfde aminozuren als menselijk haar, waardoor deze diep in het haar kunnen dringen. Zo krijgt het haar zijn oorspronkelijke glans en veerkracht terug, zonder het te verzwaren. Van binnenuit wordt het haar ook versterkt.

Een fijne bijkomstigheid is dat dit product van klein tot grote verpakking verkrijgbaar is. Zo heb je al een flesje voor onderweg van 15 ml. Maar is ‘ie er ook in 50, 150, 350 of zelfs 1000 ml. voor de grootgebruiker. Ideaal dus wanneer je dit product graag professioneel wilt gebruiken.

Enkele klantervaringen op totalbeauty.com luiden als volgt:
“Dit maakt mijn haar echt zijdezacht en is prima geprijsd.”
“Ik heb dit product van een vriendin geleend en wil het niet meer terug geven! Een klein beetje is al genoeg voor een glanzende bos haar.”
“Ik heb dik, pluizig haar en dit is één van de weinige producten die mijn haar in toom houdt.”
“Ik was eerst bang dat het m’m haar vettig zou maken, maar het tegendeel is waar. Het houdt mijn lokken pluisvrij en prachtig glanzend.”

Zoals je kunt lezen, is dit product een must-try! Ken je het nog niet? Ga dan eerst eens voor een kleinere verpakking om hem te testen. Grote kans dat je de volgende keer een grote fles zult bestellen!

Het bericht Zijde voor het haar: Biosilk Silk Therapy verscheen eerst op Kapko Magazine.

Deel deze blog