Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 november 2021

French Balayage: nieuwe signature service van L’Oréal

Hell Yeah! L’Oréal Paris heeft een nieuwe signature service aan het assortiment toegevoegd: French Balayage. Met French Balayage zal je altijd een natuurlijk resultaat krijgen, ongeacht voor welke kleur je kiest!

16 november 2021

Ontdek de Haibu Educatie Agenda van 2021/2022

Als hair & beauty professional ben je nooit uitgeleerd. Er zijn in ons vakgebied altijd skills en technieken om te leren en trends om te ontdekken. Daarom biedt Haibu jou ook nu weer een groot en divers aanbod aan trainingen en workshops om jouw vaardigheden te ontwikkelen en perfectioneren!

15 november 2021

Go for Curl Expression!

Sommigen van ons zijn gezegend met een fantastische bos krullen, maar weten vaak niet hoe ze dit het beste kunnen verzorgen. Krullend haar heeft vaak net dat beetje extra aandacht nodig. Ben jij nou zo iemand met slag of krullend haar? Laat je haar dan shinen!

11 november 2021

Dit moet je weten wanneer je de juiste haarverf wilt kiezen!

Vind je het lastig om te bedenken voor welke soort haarkleuring je moet gaan? Of weet je niet zo goed welke kleur mooi staat? Lees dan verder!

11 november 2021

11-11: tijd voor Singles Day!

Tijd om de vrijgezellen te vieren, want het is alweer bijna Singles Day! Tegenwoordig is Singles Day een online spektakel en natuurlijk doet ook Haibu hieraan mee!

8 november 2021

Maria Nila: HOT nieuw merk op Haibu!

Yes! We hebben een heel nieuw assortiment van het merk Maria Nila op onze webshop! Maria Nila is een professioneel vegan haarverzorgingsmerk voor professionals en consumenten die duurzame schoonheid biedt aan iedereen.

5 november 2021

Ontdek de Pantone mengkleuren van Schwarzkopf Igora Royal

Dat we bij Haibu Schwarzkopf Igora Royal verkopen is vast niks nieuws, maar wisten jullie al dat deze haarkleuringen mengbaar zijn? Schwarzkopf laat met de Pantone collectie een aantal haarkleuringen zien die je met de Igora Royal kleuren kunt creëren.

4 november 2021

10x de meest stijlvolle föhns

Waarschijnlijk heeft iedereen zijn haar weleens geföhnd. Een föhn is dan ook super handig wanneer je je haar snel wilt drogen of volume in het haar wilt creëren.

1 november 2021

Haarverzorging + Wella = Doen!

Door de samenwerking met professionals zorgt Wella ervoor dat verwachtingen worden overtroffen en beautydromen werkelijkheid worden. Op Haibu vind je van het merk Wella een wijd assortiment aan haarverzorgingsproducten.

1 november 2021

Movember: laat je snor staan!

Tijd om samen in actie te komen! Het is weer november, wat betekent dat het ook weer Movember is. Het mannelijke accessoire gaat deze maand weer shinen, namelijk de snor!

29 oktober 2021

De beste haarmaskers van 2021

Haarmaskers.. is dit nou echt nodig? Om het haar écht optimaal te verzorgen raden wij aan om, naast de normale verzorgingsroutine, ongeveer één keer in de week een haarmasker te gebruiken. Een haarmasker is een extra krachtige verzorging die het haar een boost zal geven.

28 oktober 2021

PPD-vrije haarkleuringen vind je bij Elleure!

Oh jee, het haar is geverfd en ineens merk je dat je last krijgt van jeuk, rode bultjes of andere ongemakken. Dit kan niet alleen pijnlijk zijn, maar zorgt er ook nog eens voor dat je bijna niet meer met haarverf kunt werken. Wat nu? Haarkleuringen met PPD erin kunnen voor een allergische reactie zorgen, maar wisten jullie al dat de haarkleuringen van Elleure PPD-vrij zijn?