Ontdek de Pantone mengkleuren van Schwarzkopf Igora Royal

Ontdek de Pantone mengkleuren van Schwarzkopf Igora Royal

Dat we bij Haibu Schwarzkopf Igora Royal verkopen is vast niks nieuws, maar wisten jullie al dat deze haarkleuringen mengbaar zijn? Schwarzkopf laat met de Pantone collectie een aantal haarkleuringen zien die je met het mengen van de Igora Royal kleuren kunt creëren.

Igora Royal

Schwarzkopf Igora Royal is een permanente haarkleuring die speciaal ontwikkeld is om aan hoge eisen te voldoen. De perfecte kleur, dat is waar het om draait bij deze lijn. De lijn is ontwikkeld met High Definition technologie, hierdoor kan je niks anders verwachten dan maximale dekking en heldere kleurrichtingen! 

Pantone

Als kapper is het belangrijk dat je haarkleuren kunt mengen om voor iedereen de perfecte kleur te creëren. Met Igora Royal Pantone krijg je dit voor elkaar! Schwarzkopf heeft de krachten gebundeld met het PANTONE Color Institute, waardoor 18 Igora Royal mixen zijn gecreëerd die perfect bij de voorspelde trends passen.

Meng de Igora Royal kleuren met elkaar en zorg ervoor dat jouw salon iedereen in zijn kleurbehoefte kan voorzien!

Voorspelde kleuren door het PANTONE Color Institute:

Novel comfort mixes

Quintessential mixes

E-Phoria mixes

Hoe werkt het?

Het mengen van haarkleuren kan heel eenvoudig zijn! Alle mixen uit de Pantone collectie worden bereikt door 2 tot 3 kleuren Igora Royal met elkaar te mengen. Shop hier de Igora Royal haarkleuringen om Pantone kleuren te realiseren!

Let bij het mengen van de haarkleuringen goed op de verhoudingen!

Voorbeelden

Pantone Downtown Brown

Meng de 2 haarkleuringen hierboven met elkaar om de volgende kleur te creëren:

Pantone Foxglove

Meng de 2 haarkleuringen hierboven met elkaar om de volgende kleur te creëren:

Pantone Oriole

Meng de 2 haarkleuringen hierboven met elkaar om de volgende kleur te creëren:

Shop op Haibu

Ben je benieuwd naar meer haarkleuringen van Schwarzkopf? Kijk dan hier op onze webshop, want Haibu heeft een breed assortiment aan haarkleuringen van Schwarzkopf! Bestel je voor 23:59 en is het product op voorraad? Dan ontvang je het de volgende dag al in huis!

Deel deze blog