Healing Smooth

Lanza Healing Smooth

Filters
×
Prijs
20 71
20 71

5 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Lanza Healing Smooth Glossifying Shampoo 1000ml
  € 75,95 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Lanza Healing Smooth Glossifying Conditioner 1000ml
  € 85,50 Morgen in huis

5 product(en)

L’ANZA Healing Smooth

De L’ANZA Healing Smooth lijn zorgt ervoor dat krullen worden gekalmeerd en kroes wordt gecontroleerd, zonder dat er gebruik wordt gemaakt van chemische processen zoals smoothers of relaxers. Dankzij Healing Smooth wordt het haar, zacht, glad en stralend glanzend.

Aminozuren die aanwezig is in Coix-zaad, verhogen de flexibiliteit van het haar zonder het te breken. Dankzij de overvloedige bio-sacchariden van Mangosteen Fruit Extract krijgt het haar een prachtige glans.

L’ANZA

L'ANZA is sinds 1985 een merk dat professionele haarproducten ontwikkeld. Al jarenlang houden zij rekening met individuele behoeften van het haar. Hierdoor worden de beste resultaten bereikt. Daarnaast bevatten de producten een helende technologie (Keratin Bond System 2). Het haar wordt hierdoor van binnenuit hersteld en vernieuwd. Dit is nodig omdat ieders haar constant wordt beschadigd door invloeden van buitenaf. Bijvoorbeeld door chemische behandelingen en een föhn maar ook door UV-straling. Verzorg je haar daarom goed met L'ANZA hair care. Op Haibu bieden wij je het volledige assortiment aan.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina