Beauty trend: bruine lipstick

Jaja, je had gedacht dat ‘ie misschien nooit meer terug zou komen, maar het is nu toch echt zover: De bruine lipstick maakt een comeback!

Hij is tricky, maar wanneer je de regels voor bruine lipstick keurig opvolgt, heb je een klapper van een look te pakken. Tijdens de shows van Kenzo en Armani zijn ze fan en weten ze dat je met een lichte huid moet kiezen voor een mocha of caramel tint die niet te donker is en een koele ondertoon heeft. Pas op met erg donkere kleuren, want die laten je lichte huid er ziek uitzien. Een blush in warme tint past mooi bij de bruine lip. Heb je een getinte of donkere huid, dan staat de bruine lipstick je in veel gevallen goed. Hij mag dan ook wat donkerder zijn zoals de kleur van melkchocolade of een warme (oranje) ondertoon hebben. Gebruik een matching lippotlood en eventueel een transparante gloss om je look extra te laten shinen.

Check ook onderstaande looks om te zien hoe je de bruine lipstick rockt!

 

Koningin van de bruine lipstick: Kylie Jenner Bruine lippen en winged eyeliner Mocha is mooi! Roodbruin voor wie wel durft maar toch niet

 

Deel deze blog