Dit zijn de best verkochte tondeuses

Best verkochte tondeuses

Vind de beste tondeuse voor jou!

Professionele tondeuses voor kappers van de beste merken zoals Moser, Wahl, Kyone, Panasonic en Babyliss! Kies je voor draadloos, met een speciale motor of eentje die precies bij jouw haartype past? Hieronder lees je onze top 5 beste tondeuses. Met ons uitgebreide assortiment aan verschillende tondeuses zit er ook voor jou één bij!

Onze top 5

1. Babyliss 4Artists Barbers's Clipper Full Metal Goud

De Babyliss 4Artists Barbers's Clipper Full Metal heeft een volledig metalen behuizing met een perfect uitgebalanceerd design. De tondeuse is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een lange levensduur. Tevens heeft de Clipper een gekartelde, antislip handgreep voor extra comfort en ondersteuning. Hierdoor heb je een betrouwbaar, professioneel en ijzersterk product in je hand.

De Barbers’s Clipper heeft een supersnelle oplaadtijd van 3 uur en is hierna uitstekend snoerloos te gebruiken tot wel 2 uur lang! Tevens is de Clipper ook met snoer te gebruiken. Dankzij de universele voltage neem je de tondeuse overal mee naartoe.

Ervaar flexibiliteit, efficiëntie en ga voor tijdswinst. De tondeuse heeft een krachtige digitale motor die is ontwikkeld door Ferrari. De motor is licht in gewicht, geeft ultralage trillingen, verbruikt minder energie, is stiller en heeft een langere levensduur.

2. Wahl Cordless Super Taper ProLithium Series Wit/zwart

De Cordless Super Taper van Wahl geeft je de sterke knipcapaciteit die je kent van de klassieke Super Tapers van Wahl. De Cordless Super Taper heeft geweldige nieuwe features die deze tondeuse een echte must-have maakt voor elke kapper!

De tondeuse is zowel met als zonder snoer te gebruiken. Zonder snoer wordt er gebruik gemaakt van een Lithium Ion accu die bij 120 minuten laadtijd, 90 minuten looptijd heeft. Doordat de Cordless Super Taper snoerloos gebruikt kan worden, kan je klanten altijd van dienst zijn.

Deze handige tondeuse is smaller en lichter waardoor het fijner in de handen ligt en meer comfort biedt dan andere tondeuses.

moma-heart
Wahl Cordless Super Taper ProLithium Series Wit/zwart
18%
(€ 117,94   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

3. Moser NEO Tondeuse Black

De Moser NEO Tondeuse is een professionele en krachtige tondeuse die zowel met als zonder snoer te gebruiken is. Een echte must have tool voor iedere professional.

De tondeuse heeft een hoogwaardig en professioneel metalen snijblad met een breedte van 46mm en een kniplengte van 0,7 tot 3mm. Dankzij de uiterst precieze slijptechnologie is dit mes ontzettend scherp en krachtig. Het snijmes is gemakkelijk te wisselen dankzij het handige kliksysteem. Hierdoor is het mes ook gemakkelijk schoon te maken met de bijgeleverde reinigingsborstel, voor een hygiënische werkwijze.

De NEO Tondeuse is tevens draadloos te gebruiken, tot 90 minuten. Dit na een oplaadtijd van 120 minuten.

moma-heart
Moser NEO Tondeuse Black
17%
(€ 93,18   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

4. Panasonic ER-GP82 Tondeuse

De Panasonic ER-GP82 Tondeuse is een professionele tondeuze. Het is de opvolger van de Panasonic ER1611.

Met de Constant Control, lineaire motortechnologie en X-Taper Blade die deze tondeuse in huis heeft, is deze trimmer zeer geschikt voor professioneel gebruik. Door het mooie ontwerp en lichte gewicht van slechts 245 gram ligt de tondeuse ergonomisch en prettig in de hand.

Het is een draadloze tondeuse die binnen 1 uur compleet is opgeladen. Met een volle batterij kan je de trimmer maar liefst 50 minuten gebruiken. De bijzondere X-Taper snijmessen maken het mogelijk het haar compleet recht af te scheren. De lineaire motor met sensortechnologie voelt tijdens gebruik om welke haardichtheid het gaat en past zichzelf daar op aan!

5. Kyone Tondeuse ION-C 3000 zwart

Kyone tondeuse ION-C 3000 is een nieuwe tondeuse van Kyone Electronics. De tondeuse bestaat uit twee stukken: de bovenzijde met de motor en het snijblad en de onderzijde met alle elektronica. De tondeuse wordt geleverd met een XL accu, die met een kliksysteem gemakkelijk kan vastgemaakt worden. De tondeuse is ook met snoer te gebruiken en heeft maar liefst een gebruiksduur van 240 minuten!

Daarnaast heeft de tondeuse een zwart keramisch snijmes en zit er een longlife motor in de Kyone tondeuse ION-C 3000. Deze extreem stille motor is bijna trilvrij en gaat dus ontzettend lang mee! 

moma-heart
Kyone Tondeuse ION-C 3000 zwart
15%
(€ 118,12   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Hoe reinig ik een tondeuse?

Om er voor te zorgen dat jij altijd hygiënisch te werk gaat én om de levensduur van jouw tondeuse en/of trimmer te verlengen, is het belangrijk om het apparaat regelmatig te reinigen. Maar hoe reinig je een tondeuse/trimmer? In deze blog leggen we het je graag uit.

Deel deze blog