Bruiloft kapsels

Haal het beste uit je haar

1. Ja ik wil, bloemen in mijn haar

Bloemen in het haar zijn een all time favorite op bruiloftsfeestjes. En dat is niet zo gek; het kost weinig tijd maar je korte haar ziet er toch stijlvol uit. Ga wel voor een subtiele variant, je wilt op een bruiloft niet alle aandacht naar je toe trekken (maar een beetje aandacht is wel leuk;)). De bruid is namelijk het middelpunt van de dag. Ga jij voor echte bloemen of voor een neppe variant?

Kort haar kapsels met bloemen Diadeem bloemen in kort haar voor een bruiloft Bloemen in half lang of kort haar

2. Zoek de hoogte op

Met kort haar kun je heel veel kanten op. Draag jij je haar normaal naar beneden? Dan is het heel leuk om tijdens een feestje de hoogte op te zoeken. Een kuif staat zowel krachtig als feestelijk en blijft met een sterke haarlak de hele dag in model zitten. Heb jij halflang haar? Zet je kuif dan extra vast met enkele haarschuifjes. Now you are ready to rock!

Kuif kort haar bruiloft

3. Romantische vlecht

Vlechten in halflang haar staan zo mooi en er zijn genoeg variaties te bedenken! Ga bijvoorbeeld voor stoere corn rows of een invlecht aan één kant. Wil je graag een wat klassiekere look? Dan zijn de macrame vlecht en de 'gewone' vlecht leuk ❥.

bruidskapsels kort haarkapsel kort haar bruiloft kapsel vlecht kort haar bruiloft >

4. Een fel kleurtje in je haar

Ga voor een vrolijke en tijdelijke kleuring met L'Oréal Colorfulhair. Deze haarverf is er in zeven felle kleuren en in één kleur om zachte pasteltinten mee te maken. Varieer zoveel als je wilt om te gekke kleurencombinaties te maken. Welke kleur vind jij leuk voor jouw korte haar op een bruiloft?

Tijdelijk pastel haar Tijdelijke kleuring roze haar Tijdelijke blauw haar met L'oréal

 

Let op: L'Oréal Colorfulhair geeft het mooiste resultaat op geblondeerd haar of natuurlijk licht blond haar.

(Bron beelden: Instagram Lorealpro en Pinterest)

Heb jij binnenkort ook een bruiloft? Dan wensen wij jou heel veel plezier!

 

Deel deze blog