Bruin worden zonder zon: dit zijn de top 10 beste zelfbruiners!

Bruin worden zonder zon: dit zijn de top 10 beste zelfbruiners!

Wil je een prachtig gebruinde huid zonder schadelijke blootstelling aan de zon? Dan zijn zelfbruiners de perfecte oplossing voor jou! Bij Haibu hebben we een breed assortiment aan zelfbruiningsproducten die je een natuurlijke en stralende teint geven. Wij delen onze top 10 best verkochte zelfbruiners, zodat jij de perfecte keuze kunt maken!

Wij hebben de top 10 beste zelfbruiners voor jou geselecteerd, zodat je met vertrouwen een stralende teint kunt bereiken. Of je nu een snelle oplossing wilt of een geleidelijke opbouw, de zelfbruiners uit onze top 10 bieden voor elk wat wils. Geniet van prachtige, natuurlijke bruine kleuren zonder de schadelijke effecten van de zon.

Deze topmerken voor zelfbruiners stellen je niet teleur

Bij het kiezen van de perfecte zelfbruiner is het belangrijk om rekening te houden met je huidtype, gewenste kleurintensiteit en applicatiegemak. Met merken als St. Moriz, Bondi Sands, Way to Beauty, Sunkissed en Australian Glow, ben je verzekerd van hoogwaardige producten die aan al je behoeften voldoen.

Shop ook handige accessoires die zorgen voor een perfecte applicatie van jouw favoriete zelfbruiningsproduct! Je vindt ze hier.

Shop de 10 beste zelfbruiners op Haibu

1. St. Moriz APF Dry Oil Self Tanning Mist 150ml

Deze self tanning mist van St. Moriz is een absolute favoriet. Met zijn lichte en niet-vette formule zorgt deze mist voor een gelijkmatige en streeploze applicatie. De sneldrogende eigenschap maakt het perfect voor mensen die weinig tijd hebben en snel resultaat willen zien. Met deze zelfbruiner krijg je een prachtige, natuurlijke bruine kleur zonder de schadelijke effecten van de zon.

2. Bondi Sands Self Tanning Mist Dark 250ml

moma-vegan moma-heart
Bondi Sands Self Tanning Mist Dark 250ml
5%
(€ 20,88   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Bondi Sands is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige zelfbruiners, en deze self tanning mist is daar geen uitzondering op. Met de donkere tint geeft deze mist je een intense en langdurige bruine kleur. De fijne nevel zorgt voor een eenvoudige applicatie en een vlekkeloos resultaat. Bovendien bevat deze zelfbruiner een heerlijke kokosgeur die je meteen in zomerse sferen brengt.

3. Bondi Sands Self Tanning Lotion Dark 200ml

moma-vegan moma-heart
Bondi Sands Self Tanning Lotion Dark 200ml
5%
(€ 19,89   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Voor degenen die de voorkeur geven aan een lotion in plaats van een mist, is de Bondi Sands Self Tanning Lotion Dark een uitstekende keuze. Deze lotion heeft een rijke en hydraterende formule die je huid verzorgt terwijl het een prachtige bruine kleur ontwikkelt. De donkere tint zorgt voor een intens resultaat en blijft langdurig zitten. Met deze lotion krijg je een zonovergoten look zonder ook maar een stap buiten te zetten.

4. Way to Beauty Body Cleanse 250ml

moma-heart
Way to Beauty Body Wash 250ml
(€ 12,50   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen

De Way to Beauty Body Cleanse is niet zomaar een zelfbruiner, het is een totaalpakket voor de huid. Deze innovatieve formule combineert zelfbruining met een reinigende werking. Terwijl de huid geleidelijk een prachtige bruine kleur ontwikkelt, worden onzuiverheden verwijderd en de huid gerevitaliseerd. Dit product is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke en gezonde bruine teint.

5. Sunkissed Gradual Tan Medium Dark 200ml

moma-vegan moma-heart
Sunkissed Gradual Tan Medium Dark 200ml
(€ 8,99   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Als je op zoek bent naar een geleidelijke opbouw van je bruine kleur, is de Sunkissed Gradual Tan een must-have. Deze lotion is speciaal ontwikkeld om de huid geleidelijk en gelijkmatig te bruinen, zonder vlekken of strepen. De medium donkere tint past perfect bij verschillende huidtypes en geeft je een gezonde, natuurlijke gloed. Bovendien is deze zelfbruiner vrij van schadelijke ingrediënten zoals parabenen, cyclische siliconen of minerale oliën.

6. Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk 375ml

moma-heart
Bondi Sands Gradual Tanning Milk 375ml
5%
(€ 18,04   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Voor degenen die een subtiele, geleidelijke bruine kleur willen opbouwen, is de Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk een absolute aanrader. Deze melkachtige lotion hydrateert de huid intensief en geeft geleidelijk een natuurlijk ogende bruine teint. Het bevat ook vitamine E en cacaoboter, die de huid verzorgen en zacht maken. Met deze zelfbruiner kun je elke dag genieten van een zachte, stralende huid.

7. Australian Glow Gradual Tanning Lotion with Hemp 200ml

Deze gradual tanning lotion van Australian Glow is verrijkt met hennepzaadolie, wat zorgt voor een diepe hydratatie en voeding van de huid. Naast het geleidelijk ontwikkelen van een prachtige bruine kleur, helpt deze lotion ook om de elasticiteit van de huid te verbeteren en fijne lijntjes te verminderen. Geniet van een stralende teint terwijl je de huid verzorgt met de kracht van hennep.

8. Way to Beauty Dark Tanning Lotion 250ml

moma-heart
Way to Beauty Dark Tanning Lotion  250ml
(€ 29,62   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen

De Way to Beauty Dark Tanning Lotion biedt een intense bruining voor degenen die een diepere kleur wensen. Deze lotion is gemakkelijk aan te brengen en laat de huid er stralend en egaal uitzien. De formule bevat ook voedende ingrediënten zoals aloë vera en vitamine E, die de huid gehydrateerd en gezond houden. Met deze zelfbruiner ben je verzekerd van een prachtige, donkere gloed waar je trots op kunt zijn.

9. St. Moriz APF Ultra Finish 100ml

Als je op zoek bent naar een product dat je zelfbruiningssessie afmaakt en je kleur versterkt, is de St. Moriz APF Ultra Finish de perfecte keuze. Deze finishing spray zorgt voor een mooie glans en verlengt de levensduur van je zelfbruining. Het helpt om je kleur langer te behouden en vervaagt geleidelijk zonder vlekken achter te laten. Spray gewoon over je zelfbruiner en geniet van een stralende, langdurige teint.

10. Oolaboo Silk Bronzing Mousse 150ml

moma-heart
Oolaboo Skin Superb Silky Bronzing Mousse 150ml
5%
(€ 44,89   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Oolaboo Silk Bronzing Mousse is een luxueuze zelfbruiner die de huid omhult met een zijdezachte gloed. Deze mousse-textuur zorgt voor een gemakkelijke applicatie en droogt snel zonder vlekken. Met zijn natuurlijke ingrediënten en hydraterende eigenschappen laat deze zelfbruiner de huid zacht en gehydrateerd aanvoelen. Bereik een prachtige, bronzen teint met deze hoogwaardige mousse.

Stralend het hele jaar door: Vertrouw op de kwaliteit van onze best verkochte zelfbruiners bij Haibu

Bij Haibu begrijpen we hoe belangrijk het is om er stralend uit te zien, zelfs zonder de zon. Met onze top 10 beste zelfbruiners kun je op een veilige en effectieve manier een prachtige bruine kleur bereiken. Of je nu op zoek bent naar een snelle mist, een geleidelijke lotion of een intensieve bruining, we hebben voor elk wat wils. Vertrouw op de kwaliteit van deze best verkochte zelfbruiners en geniet van een stralende teint het hele jaar door. Ontdek ook de andere zelfbruiners van populaire merken op Haibu!

Dus, zeg vaarwel tegen bleke winterhuid en verwelkom een stralende, gebruinde teint met de beste zelfbruiners van Haibu. Geniet van de zon zonder de schadelijke effecten ervan en straal het hele jaar door met vertrouwen!

Deel deze blog